Zobacz pojedynczy post
stary 07-05-2006, 11:54   #78
jed
Użytkownik Forum

jed's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2005
Lokacja: Zielona Góra

Profesja: Paladin
Świat: Azura
Poziom: 65
Skille: 88/72
jed ma numer GG 3489504
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cruss
Ludzie co wy macie do Yoshiego i Do Seba w sumie dobrze to ich nie znam gadalem z nimi kilka tylko razy ale co sie ich czepiacie to jest icg gra kazdy gra wedlug wlasnego uznania on lubi NP bo mu pomogli. Ze Yoshi jest tam od dawna moze ich lubi a nie mowicie na nich ass licker wezcie sie zastanowcie gram od dawna na tym swiecie i powiem wam ze nie jest tak zle.
A draconias sa napewno zmeczeni wojna a moze juz w tibie nie bende grac przeciez oni maja ok 18 lat to co wy myslicie ze tylko im gra tylko w glowie.
Znam dobrze jednego z draconias nicku nie podam bo sie obrazi i powiedzial warzne slowa
To jest nasza wojna miedzy draco i Np i powiem wam tyle ze oni wlasnie mieli honor stanac przeciwko szwedom i walczyc na pustyni.
Sebraviel czekam zebys mnie invitowal do gildi

Shen'Assasin
Honor powiadasz? Wiesz wogóle co to jest? Nie ujmując Draco~ honoru podziwiam ich za to co zrobili. Niemałej odwagi trzeba, aby zdobyć się na coś takiego, ale w moim odczuciu niestety była to głupota, choć bitwa mi się podobała. Co do tego, że nie będą już grać... Na Saphirze może i nie, ale zobacz na Xerene. ;]

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dominiko
Jak patrze na wasze kłutnie to słabo mi się robi...ja już nie mówie ze jestem PL mowie ze jestem POZ, bo polski czasem mozna sie wstydzic(szlachta sprzedawala nasz kraj),a Poznania jeszcze nigdy sie nie wstydziłem...zawsze będę na saphirze i zawsze będę jakoś tam walczył,..."bo puki piłka w grze..."
Niezależne Miasto Posen!!! (NMP)
Potop zniszczymy szweda przegonimy!!!
Prawdziwy patriota, który zawsze wspiera swoją ojczyznę... ^^ Ja bez względu na wszystko zawsze przyznam się do pochodzenia nawet jeśli miałbym za to zginąć. No, ale to twoja sprawa, rób jak chcesz.

Pozdrawiam...