Temat: Only Valoria
Zobacz pojedynczy post
stary 07-05-2006, 17:50   #861
Domis
Użytkownik Forum

Domis's Avatar

Data dołączenia: 08 03 2005

Profesja: Royal Paladin
Świat: Valoria
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dubh
Jeśli uważasz że 45 lev to jest połowa 90 (1/10 expa) w tibii to ja ci raczej juz nie moge pomóc. Pk char?? Za Pk char ja uważam "second char" (np sorc albo palek 30-40 levela) a nie postac którą sie ponoc dwa lata gra i była jego najlepszym charem. A tym dodawaniem leveli twoich charów to mnie rozwaliłeś...jakby wuju pododawal to by mu chyba z 500 wyszlo

A czy ja się chwaliłem moimi levelami. A kto powiedział, że Gru~ grał 1 charem przez 2 lata?
Jak zrobisz 1 000 000 expa czyli 41 lvl to jesteś wstanie zrobić 2 000 000 expa też. Może on nie expił. Tibia dla mnie nie liczy się już kiedyś może tak, ale bez przesady nie expic cały czas. Kumpel mój niejaki Ducke Nuqen (RETIRED) expił zawsze kiedy widziałem, a ja wolałem nawet stać przed domkiem i nic nie robić. Nie chce się z nikim kłucic wiec nie piszę nic o tym wiecej.

A co do Wuja, może i padał ale wiesz jak to jest z palkiem na tombach? Bez tarczy Crypt wali ok. 100 a nawet wiecej. A palek za dużo hp nie ma i malutki lag go może zniszczyć. Nie to co knight.

Dobra...Starczy...Wklejajcie SS'y bo ja zacznę ;]
Adesik

Domis jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.