Zobacz pojedynczy post
stary 07-05-2006, 18:47   #27
styku
Użytkownik Forum

styku's Avatar

Data dołączenia: 14 08 2005

Domyślny

@Yoh:
Według mnie to przecież większość pojęć (a zarazem ich zakres) określają gracze. Tak samo jest z noobem, choć to słowo nie jest bezpośrednio związane tibią, to jego defnicji pojawia się tyle, ile razy zostanie użyte. Dla większości to takie uniwersalne wyzwisko poprostu, no ale nie o tym temat.

Wiem że to twoja opinia, ale chiałem popolemizować

@Jeszcze jeden fragmencik do Mav~a:
Oczywiście to twój sposób, ale pomaganie newbe IMO tylko dobrze wpłynie na tibijską przyszłość. Dlaczego? Ano, dzięki temu że wytłumaczysz, pomożesz, wyjaśnisz coś takiemu nowemu pojawia sie iskierka nadzieji że nie "wyrośnie" z niego kolejny noob, jakich niestety teraz jest niemało.
PS, jako 'pomoc' nie miałem na myśli dawanie fre itansów, tylko rozjaśnienie nieco zagadnień związanych z rozgrywką, więc gdy ktoś się spyta co zrobić żeby ekran wokół niego nie był czarny to zamiasta kwitować to tekstem: "uahahah, ale noob!1!1!" powiedz mu żeby zapalił pochodnię p-klikiem. Nic Cię to nie będzie kosztowało, a newbe nie zrazi się do gry i być może nie będzie noobem, tylko dlatego że inni się z niego śmiali.

@Topic:
Poczytałem z nudów posty panów Dalheima i Stonogi, i co?
Nazakładaliście moi mili pełno tematów od razu po założeniu konta na tibia.pl, i jak widzę nie znając większości zwyczajów tu panujących (żeby nie było, nie uważam się za wyjadacza, ale o tym jak traktowane są tu tematy o MM'ach, SS'ach i innych coś niecoś wiem).
No i założyliście kolejny niezbędny temat, którego głupota nawet nie leży w tym, że robienie tego typu quizów na forum mija się nieco z celem, ale tym (w mojej (jak i części poprzedników) opinii) że jest on tylko próbą zwrócenia na siebie uwagi.
styku jest offline