Zobacz pojedynczy post
stary 07-05-2006, 19:22   #8
Duch Niespokojny
Moderator

Duch Niespokojny's Avatar

Data dołączenia: 10 09 2005

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

DS-y faktycznie da się zabić, ale chyba tylko przy użyciu broni dystansowej (trzeba stanąć trzy kratki od wejścia). Po wyjściu z tamtego miejsca i przejściu przez most nad lawą trzeba się kierować na północny zachód. Tam ustawiamy parcelki tak, żeby wyjść na skałę i już jesteśmy w domu. Jeżeli jest was dwóch, to wystarczą chyba trzy parcele lub krzesła, które respią się gdzieś indziej w Hellgate (gdzie?).
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kulfonix
Musisz zrobic Draconia Quest albo dojsc poprostu do nagord i na gorze jest teleport albo sobie wejdz na www.tibia.org.pl i potem w dzial quest i po sprawie
Do zrobienia tego questu potrzebne są bodajże minimum trzy osoby.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gohan
1.proponuje skuteczy ale wymagający czasu sposób: czekać na update (troche głupie)
Nom, trochę...
Cytuj:
3.a jeżeli chodzi o teleport do ab... to na pewnej nieoficjalnej stronce gdzie jest opisany quest na Draconii, jest informacja o 2 różnych teleportach (albo coś mi się miesza, sprawdz lepiej sam)
Jest teleport obok smoka, ale nie działa. Na tabliczce jest napisane "Sacrifice the key". Obok jest coal basin, kładłem na nim klucz do Hellgate, ale teleport dalej przenosił mnie tylko kilka kratek obok.
Cytuj:
4.przez przypadek może macie specjalną laleczke, która po złożeniu w ofierze wynosi was na powierzchnię? info o lalce tu
Ponoć to już nie działa.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez dagothar
Poza tym na Draconie mozna cos przeslac z Ab-jesli cos w miescie polozymy na oltarzu, znika i pojawia sie na wyspie bodajze w dwoch roznych miejscach, losowo.
Hm... zrobiłem tak, ale potem nigdzie nie mogłem się doszukać tych rzeczy. Przeszukałem całą powierzchnię Draconii, ale do budynku ani wieży ze smokami nie wchodziłem. Możesz dokładniej powiedzieć jakie to miejsca?

Ostatnio edytowany przez Duch Niespokojny - 07-05-2006 o 20:05.
Duch Niespokojny jest offline   Odpowiedz z Cytatem