Zobacz pojedynczy post
stary 09-07-2004, 17:44   #121
Villen
Użytkownik Forum

Villen's Avatar

Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Dębowy Zagajnik

Domyślny

Nie!!! mówimy tylko że polowanie ze smokami z SD jest nie opłacalne.Po co marnowac taki bp SD skoro możesz go sprzedać kupic sobie 4 bp hmm i iśc na jakies ghule,guardy i takie tam.Expa robisz o wiele więcej niż na jednym smoku a ze smoka loot kiepski(no rożnie sie trafia),a z guardów to szybki exp i szybka kasa.Krytykowanie? Napisałeś że sorcer wali z Sd a druid ich leczy.Troche to głupie bo co ma z tego druid,założenie było takie że druid miał leczyć,ale widzisz często huntuje.Dalej powiedziałeś że od 25mag idzie na silniejsze potworki.Jak sie uprzesz to na 20 pojdziesz na demony.Zawsze jest coś takiego jak hunt.
Tak samo wszyscy sie uparliscie "mag walnie mocniej z SD" qpa a nei mocneij z takimi samymi stastami wala po tyle samo.tak samo mag lepszy bo ma GEB,e-wave i takie tam,stajesz na ukos i tobie mag nic nie zrobi bo moze walic tylko jak drag,a uzycie UE na 34(minimalny lv na niego),to praktycznie smierc zostaje tobie 15 many,nie masz na vite chyba ze uhy.Co do długosci grania i doswiadczenia.Gram dla twojej informacji dosc krotko.A co do doswiadczenia wiem malo,gdyby moja wiedza byla dosc duza bylbym modkiem,a gdybym wiedzial duzo to bym sie Gremlina nie pytal co bardziej oplaca sie uzyc.
Villen jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.