Witam. Mam duuży problem, i chciałbym prosić was o pomoc w jego rozwiązaniu. Do 17 maja muszę znać drogę PODZIEMNĄ z Foldy na Vegę. Jest możliwe, że taka droga w ogóle nieistnieje, niemniej ta możliwość to jakieś 10%... Chciałbym prosić o dokładne odpowiedzi doświadczonych graczy. Chciałbym jednocześnie podkreślić, że zależy mi na poważnych odpowiedziach, a nie "jarek mówił, że adrian mu powiedział, że on tam był, ale nie ma mapy..." czy też "słyszałem że istnieje, ale nigdy nie byłem na foldzie".
Mile byłaby widziana mapka z nakreślonym dojściem. Z góry wszystkim dziękuję.
Mathoff.
Ps: poradnik łądnie napisany, aczkolwiek brauje w nim co najmniej 1 miejsca... gdzie trzeba zniszczyć fire fielda i wykopać dziórę kilofem.
Mathoff~~
"Yossarian ani razu nie przyszedł pomóc przy budowie, za to później, gdy klub już ukończono, przychodził bardzo często, urzeczony tym dużym, pięknym, nieregularnym budynkiem krytym gontem. Była to rzeczywiście wspaniała konstrukcja i Yossariana przepełniało uczucie niekłamanej dumy, ilekroć spojrzał na nią i pomyślał, że nawet nie kiwnął palcem przy jej wznoszeniu."
Paragraf 22, uczymy sie czytać.
|