Po pierwsze, witam wszystkich forumowiczów.
Teraz coś o daimonie... Silnik gry udostępniony przez twórców Vallheru, co nie znaczy, że gra jest taka sama. Twórcy Daimona pracują dniami i nocami, aby stworzyć zupełnie inną, oryginalną grę (i wybacz Ulrek, ale nie jest to tak proste jak myślisz).
Jak wszystkim, którzy grają wiadomo,że gra nie jest jeszcze skończona, a nawet bliżej ma do początku niż do końca. Wynika to z faktu, że premiera odbyła się wcześniej niż zamierzano. Jednak jeśli ktoś gra, to zmiany, ulepszenia i wszelkie wprowadzane nowości zauważa "na żywo" (tak cieżko i bez przerwy pracują twórcy

).
Gra z każdym dniem rozwija się i jak widać po ilości zarejestrowanych graczy, jest coraz popularniejsza.
Jeśli chodzi o moje odczucia, gra podoba mi się, chociaż mało w niej jeszcze elementów RPG. Jednak z wiarygodnego

źródła wiem, że wkrótce to się zmieni.
@Matheous
Prace nad faq trwają, co zauważyc można na forum Daimona
Poza tym (do wszystkich, którzy piszą, że "gra jest głupia" albo "nie wiem o co chodzi") trzeba pamiętać, że jest to gra mmorpg i do tego tekstowa, a jest to gatunek o tyle ciężki, że nie ma w nim grafiki

. Jeśli ktoś nie jest przyzwyczajony do gry przy pomocy wyobraźni, to nigdy ta gra nie będzie mu się podobać. Nie znaczy to oczywiście, że nie można spróbować (a nuż komuś przypadnie do gustu).
Chciałam jeszcze prosić o wyrozumiałość dla twórców. Oni naprawdę dwoją sie i troją, aby wszystko było jak należy. Oprócz prac nad nowymi przedmiotami, faq, są także "bombardowani" pytaniami na #tibia.pl (dzięki za wyrozumiałość Sesaj

).
Chyba na razie to tyle, wszystko inne jutro (i podpis też

).