Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ryłek
-=Daniel=-:
Nom faktycznie wynoobowałem na maxa - a teraz sprawdź jakbyś to powiedział po polsku.
W Metal Militia jestem, bo tam mało kto słucha takiego Najtłisza i wszyscy mają zakute, heretyckie łby. Groaaarrgh satan na maksa. Norweski aryjski black metal!
Abnormal tyż jest fajne, bo należy tam Hiey, Liado, czy Pani K. i wszyscy jesteśmy nienormalni! Trudno inność akceptować?
Matiz:
Nikt nie jest idealny, racja, tylko że człowiek o iq większym niż zapałka, stara się chociażby sprawdzić swoje wypowiedzi w słowniku ortograficznym.
Trzymam się swojego zdania, bo to jest DYSKUSJA, a to przerabia się w II klasie gimnazjum na języku polskim, trzeba było słuchać dokładnie. Gdybyś podał sensowny argument przekonałbyś mnie. Niestety do tej pory czytam same steki bzdur.
I nie masz racji pisząc, że sobie nie odpuszczę, robię to, bo nienawidzę flamu, który ma miejsce w tym temacie.
Wszelkie pobąkiwania typu "hahaha wygraliśmy" puszczam wolno, bo kretyna i tak "NIE DA SIĘ PRZEKONAĆ".
@down: oj... ręce mi opadają... GRRRROOAAAAAARGH
|
Nuubku i ty śmiesz się nazywać nienormalnym ??Ja też do niej należe ale niestaram się siebie poróbnywać z Hiey, Liado, czy Pani K.
bo oni są nienormalny i wcale tak się nieudzielasz na forum,
ja wiem dlaczego tam jesteś porrostu napisałeś wytłumaczenie dlaczego chcesz do tej grupy należeć aby się podniecić że masz dopisek po nickiem...
żałosne...
@Donas
A co my niejesteśmy media ??
Poazatym Cipsoft mógłby podać TVN bo przez niego stracili sporo na zarobkach a pozatym zrobili z Tibi jedno wielkie bicie krzesłami.
My chcieliśmy tylko aby ten cały repottaż zabrzmiał fajniej...i ot to...
@King Mati
A prawa autorkie??czy ktoś CI pozwolił to wysyłać??
@Donas
Zresztą wolność mediów niezpowala opowiadania kłams chyba co nie??
"aby skończyć grać w Tibię potrzeba skończyć jakieś etapy"
Nieoszukujmy się to czyste kłamstwo.
@Rylek
a i do poprzedniego posta
Danielowi chodziło że kręcimy komurką bo do tamtej pory kręciliśmy....
A kamerę niedawno doprowadziłem do użytku więc ...nubku proszę
daj sobie spokuj...