Zobacz pojedynczy post
stary 08-05-2006, 00:30   #131
Ryłek
Zbanowany

Ryłek's Avatar

Data dołączenia: 23 09 2004
Wpisy bloga: 3

Imię: RC-1262
Ryłek ma numer GG 1617583
Domyślny

@up: Taaak, szpanuje tą podpiską jak nic. Zresztą wyjaśnienie napisałem dawno na tym forum. Radzę poszukać.
Ach, ja tych ludzi znam z irca etc. Radzę zajrzeć na last.fm do grupy Masters of Pokemon.
To już ostatni post w tym temacie, nie mam siły zdzierać sobie nerwów. Nagrajcie coś porządnego wtedy pogadamy.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ja
Jeżeli o mnie mowa, to możecie mnie wywalić i tak głównie czytam. Co więcej, rozczarowałem się troszkę tą grupą. No, ale nie narzekam za dużo, bo sam do niej nic nie wniosłem.
Proszę - specjalnie dla ciebie to wygrzebałem, bo podobno się podniecam jak mam jakieś argumenty. Och, już idę, bo ciśnienie jest za duże. Przeczytałem zawrotną ilość twoich postów na podforum grupy, racja mam mniej... ale przynajmniej nie muszę się za nie wstydzić i zasłaniać się "dyz".
Wiesz, kilka dni temu powiedziałem sobie, że zaprę się i napiszę coś do tej grupy, bo przecież wymienione przeze mnie osoby, które bardzo lubię i szanuje harują jak woły, żeby ta grupa się utrzymała. Teraz tak sobie jednak myślę - po co? żebyś pomyślał, że mnie pokonałeś? Nie, nie lubię robić czegoś pod publiczkę. I za każdym razem kiedy zobaczysz mój postna tym podforum, przypomnij sobie, że piszę z własnej woli, a nie, że ty mnie do tego w jakikolwiek sposób ruszyłeś.

Ostatnio edytowany przez Ryłek - 08-05-2006 o 00:42.
Ryłek jest offline