SERVERY PRZELUDNIONE
tak nie wiem czy ten temat byl poruszany (jak byl to przepraszam za zasmiecanie) ale Cipowie powini cos z tym zrobic poniewaz jest juz tyle osób ze o godzinie 14:00 nie da rady wejsc a czekac do 22:00 albo do 23:00 to lekka przesada!
Wina leży po stronie AFK nie mówie zeby zabijac tych co se np. trenuja AFK albo robia runy i co jakis czas sa przy kompie ale chodzi mi o tych którzy np. Blokuja depo. chcesz wejsc zostawic stuff a tam nie da rady bo polowa to afk a reszta robi porzadek w swoim depocie.
ale wina takrze są ROOKOWICZE jak gralem na rooku zaczynajac gre w tibie czegos takiego nie bylo. Teraz ludzie potrafia stac w miescie cały dzien nie ruszajac sie poprostu koles taki zostawia kompa i tibie wlaczone i idzie na dwór np. dla rooko wiczów powini zrobic oddzielny server np. ROOKOGARt eternia albo rookogart Nova bo to ci z rooka głównie sa wini albo powini zrobic cos takiego ze jezeli ktos nie ruszy sie raz na pół godziny to go wywala . to jest z deka uciazliwe jak trzeba wpisywac dziesiatki razy jedno i to samo. a pozatym novy server by sie przydal albo 2,3 wtedy troche mniej by tego ludu było
nie wiem co wy o tym sadzicie ale ja nie bede sie burzyl jak ktos ma inne zdanie tylko wyslucham i co najwyzej skomentuje
23:00 You advanced in sword fighting. (103)
19:33 You advanced in shielding. (102) !!!!
12:59 You advanced to magic level 8.
Myslisz ze wiesz co to jest zycie ? -.-' Spróbuj tego...
http://www.gangstawar.com/index.php?act=speclink&speclink=f6pm690047
|