@up
Pewnie nic, ale czy to kogoś dziwi ?xD Wkońcu leaderzy dzielą najpierw między siebie all, a że potem niewiele zostaje, no cóż, życie. xD
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mrok
Isecross Apr 14 2006, 21:25:52 CET Killed at Level 60 by Sebridien
and by Wishoor.
A ty zrobiłeś fotki?.
Ty,Grebol Maciek,Zembol zauroczyliście sie w Wanted.A przed miesiąca to właśnie wy padaliście od wanted.I to ze strachu sracie i tak im w dupe wchodzicie.I to bez wazeliny,gladko wam idzie.
Tak zrobił ci fotke http://s11.photobucket.com/albums/a1...t=100_4267.jpg Wiem,że już byl ten link na forum.Podoba ci sie?
|
Hrhr, Cors dla mnie zrobił fotki, jak mnie zabijali, więc sie pytam, czy na tą okazje też mi zrobił. xD
A co do zauroczenia Wanted, to nie powiedziałbym, że jestem nimi zauroczony ..
No, i nie zdażyło mi się (przynajmniej do tej pory) paść ofiarą członka Wanted. ; ) Co przyniesie los-zobaczymy, ponieważ liczę się z tym, że jestem dla nich nikim, i jak to wzsystko się skończy, będę dla nich źródłem zrobku. Ale zawsze zostaną mi wspomniania, że przynajmniej przez chwilę mogłem być "z nimi". xD Pozatym, to tylko gra, nawet jeżeli będą robić na mnie PA, zrookują, to poprostu zrobie nowego chara ...
@down
Być dla zera zerem to nic strasznego, ja przynajmniej mogę śmiało podać swój nick, i nie jestem "w gilldi która będzie wygrywać". ; )
Pozdrawiam ...