Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Lokacja: Wołomin
Stan: Na emeryturze
Profesja: Knight
|
Moze geniuszem nie jestem, ale udzial w kilku wojnach bralem, miedzy innymi na Arcani, znam NG i wiem czego sie mozna po nich spodziewac, gralem takze na Obsidii, serwer calkowicie kontrolowany przez NG.
Nie gralem natomiast na Kyrze, i nie wiem tak naprawde jak przedstawia sie tam sytuacja "polityczna" i czy istnieje wola oporu wobec NG, ale jezeli tak to jestem pewien ze Kyranie powstana pewnego dnia i zrzuca jarzmo nazucone przez znienawidzona gildie.
NG zna sie tylko na jednym, na niszczeniu, niszcza swiat na ktorym sie pojawia bez reszty, i dlugo zajmuje pozniejsza jego odbudowa, PA - tak powinna nazywac sie ich gildia, ich liderzy zapatrzeni sa chyba w nieslawne Del'Toro ktore swego czasu stosowalo podobna polityke, i wiemy do czego ona doprowadzila, do upadku gildi. System przez nich wprowadzony nie dziala dla dobra swiata na ktorym sa, niszcza go, tawia niczym rak. Ale naszczescie prawdziwy wojownik nigdy nie spi, a ten czas upadku jest preledium do walki, i powstania lepszego swiata.
Nasz czas nastapil!
Bez ludzkiej armi, ludzie nie maja niczego, trzeba sie oprzec na mieszkancach Kyry, to o ich wolnosc, o ich swobode przeciez walczycie, trzeba im pokazac ze walka trwa, a jedynym jego zakonczeniem moze byc tylko zwyciestwo.
Ich system dla nas nie dziala!
NG potrafi tylko zabijac, wymuszac, zastraszac, tak naprawde sa nikim, swoja flustracje wyladowywuja na niewinnych, i pukni ci niewinni biernie sie temu przygladaja, tak dlugo bedzie to trwac, nalezy powiedziec stanowcze NIE!
Potrzebujemy zmian!
Jak dlugo mozna patrzec na to jak nasz dorobek jest marnowany przez ta holote, watache watpliwie inteligetnych ludzi, ktorzy za nic maja sobie czyjas prace, za nic maja sobie ogolnie panujace zasady w Tibii, ktorzy za nic maja sobie was!
Wyjdz myslami poza ograniczenia!
Nie daj sobie wmowic ze NG broni serwera przed szwedzka, brazylijsk, czy jakakolwiek inna inwazja, nie daj sobie wmowic ze sa od ciebie silniesi, pomysl ile czasu przez nich zmarnowales, jak duzo przygod cie ominelo, ilu ludzi nie poznales przez Tetra Eona i ich ekipe, poniewaz nie pozwolili im grac na twoim serwerze, pomysl ile bys questow wykonal, ile bys mogl czasu poswiecic na trening albo zdobywanie doswiadczenia, a teraz pomysl ilu jest ludzi takich jak ty...
Sila, Rownowaga, Rytm, Kontrola, Potega
Tylko armia ktora posiada rownowage, ma wycwiczony rytm, jest kontrolowana przez dobrego dowodce osiagnie taka sile aby swa potego zmiazdzyc NG!
Dwoje oczu, dwoje uszu, jedne usta
Odpowiedni wywiad, wiadomosci o swoim przeciwniku, poznanie ich prawdziwej hierarhji, przyzwyczajen nawykow, ich slabych i silnych stron pozwoli na eliminacje pojedynczych jednostek, co w rezultacie przechyli szale zwyciestwa na nasza strone! Znajomosc przeciwnika to polowa sukcesu. Nie mozna takze zapomniec o tych dzieki ktorym masz runy do walki, tych ktorzy wiadomosci ci dostarczaja, im takze nalezy sie nagroda i hwala.
Razem nawet mrowki pokonaja slonia...
No peace...
Know your self
Break the chains
Stich togetcher
... only war
|