-.^' oj chlopaki chlopaki
Nie ma mnie tu od jakiegos czasu bo mam sql i treningi Le Parkour wiec nie mam czasu ,ale czytajac te teksty wyciagnelem pare wnioskow:
1.Lotar masz juz 20 lat Cwanish ma ok. 15 lat a mimo to swoja opinie wyrazacie na rozne sposoby to prawda ale jest to ta sama opinia tylko inaczej skierowana. W koncu i ty Lotar uwazasz ze Cwanish to Larwa albo Idiota zyjacy 1000 lat temu, a on to robi doslowniej wyklinajac na was.
2.Nikt tu nie lubi Cwanisha ,ale pomyslcie jakby na was kazdy uwalal sie od poczatku tematu. Zaczelo sie od jakiegos zazdrosnika ktory go zaczal obrazic ten go nawyzywal i wszyscy na niego...
3.(starszny offtop)Zauwazylem ze nikt z was nie bierze tego serva na luzie ,co wy kolegow nie macie ani zadnych zainteresowan bo tylko tu sie spinacie -.-' ten temat to powinno byc miejsce na ktorym mozna pogadac powiedziec swoja opinie a nie tylko sie wyzywac i uwalac na Cwanisha.
Co do zainteresowan jak macie jakies piszcie bo to moze was wyluzuje ,a ja chetnie sie dowiem kto z was co robi poza tibia bo mnei to ciekawi ja uprawaim Le Parkour i jest git ale solo tego robic nie polecam.