Zobacz pojedynczy post
stary 08-05-2006, 20:30   #666
Mrok
Użytkownik Forum

Mrok's Avatar

Data dołączenia: 11 02 2006

Świat: azura
Mrok ma numer GG 2564706
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ZrembAzura
Mrok, przerypany binoklu, twoje posty są ambitne mniej więcej jak poezja Dody Elektrody i wokalizy Manadaryny w Sopocie, klempo objedzona i zarosła grzybami. Jak chcesz pisać, to skrob pazurami na ścianach komórki, w której cie starzy w dzieciństwie zamykali, żebyś się nie pokazywała we wsi, bo by przyszli czarnoksiężnicy i wypędzali ci z głowy szambosmoka. Piszesz jak dziecko analfabety z wodogłowiem i ginekomastią, masz płaskomóżdze, krowo z zaschłymi sutami. Naucz się budować zdania na poziomie wyżej przedszkolaka i napisz książkę o tym, ile twojej starej napchali podrobów do pizdy, że urodziła taką leberę, cioto przedwojenna. Jesteś jak krasnal którego nawet mech po jajach nie drapie, śmierdząca mrokiem z szatańskiej dupy łajzo. Masz ryło jak ruski sputnik, po tym jak go obsrała wataha kosmitów. Zgłoś się do księgo rekordów Guinessa, dostaniesz tutuł najniższej możliwej formy zycia, która egzystuje bez rozumu i jeszcze nie padła zabita echem w pustym łbie. Masz aż dwie synapsy w mózgu, jedną od sikania, druga od stawiania kloców, mroczna safanduło z krzywymi nogami. Wyczyśc picz, bo wali aż serwer się wiesza, i zabij się, bo takie głupie nie ma prawa zyć.

4u Mrok. Nie obrazaj mnie wiecej plx.
Srry za offtop, ale nie lubie gdy ktos mnie obraza
wow.Ale jesteś madry Taki jest poziom inteligencji w wanted akademy.Mam satysfakcje,że cię w.......m I oto mi chodziło

Ostatnio edytowany przez Mrok - 08-05-2006 o 20:32.
Mrok jest offline