Cytuj:
Ja jeszcze nigdy nie widziałem PK z sd
|
bo pewnie na non-pvp grasz
Cytuj:
A dzięki skilom 80\80 na 15lvl takie przeciętny 20lvl(zarówno knajt jak i sorc albo druid)może cię pogłaskać
|
wez mi wytlumacz co maja skille do obrazen otrzymywanych od druida/sorka bo nie bardzo moge skapnac ;p
Cytuj:
a ty expisz miodnie,gdysz na hita możesz wziąć z k axe\dh\fs soldka.
|
OMG Soldka mozesz zabic i juz sie podniecasz, a na soldach jest exp zwalony, wiecej mozna na trollach wyciagnac ;p
Cytuj:
Fire Sword(tego biore na treningi)
|
Na demonie trenujesz?
Cytuj:
Skoro na DS ma mi schodzić bp UH to jakie powinnienem miec na niego skille żeby nie mieć za dużych strat?
|
150/150
Cytuj:
W takim razie co jest dla knightów?(lol)
|
Trolle na pojedynczym spawnie metoda up/down z uzyciem explosion
Cytuj:
dgy mnie aatakuje np druid na 15lv to przecież choćbym miał skille 100/100 to z knife sie nie obronie heh a z FS mam szanse =]
|
RÓTFL tekst tysiaclecia -.- A co maja twoje skille i twoja bron do atakow pk druida??????????????
Cytuj:
Taaa wiem zara ktoś napisze "nie szukałeś" ale móglby mi ktoś podac linka do jakiegoś poradnika czy coś?
|
RÓTFL, chyba nic latwiej nie mozna znalezc na tym forum niz poradnik dla knighta ktorych juz chyba ze sto jest -.-
Cytuj:
Roty?! Ja na 63/63 luzacko expiłem na soldach + slimach + 1 resp Guarda (No znim to było dużo zabawy xP) Ale jak miałem fuksa to wyciągałem 15k/h...
|
Na rotach na darashi moim drutem wyciagam 13k/h z fire axa ;p
[QUOTEDasz mi 20k na przygotowania to też ci zsoluje draga nawet na 8 lvlu, bo wątpie, że na nich opłacalnie expiłeś -.-][/quote]
Rotfl 20k? Chyba oszalales. Wystarczy 15 mlvl zrobic, kilka sd i po dragu, nawet 3k nie stracisz.