Zobacz pojedynczy post
stary 09-05-2006, 00:32   #1779
poisoner
Zbanowany

poisoner's Avatar

Data dołączenia: 28 07 2005

Strzałka

Cytuj:
Ja jeszcze nigdy nie widziałem PK z sd
bo pewnie na non-pvp grasz
Cytuj:
A dzięki skilom 80\80 na 15lvl takie przeciętny 20lvl(zarówno knajt jak i sorc albo druid)może cię pogłaskać
wez mi wytlumacz co maja skille do obrazen otrzymywanych od druida/sorka bo nie bardzo moge skapnac ;p
Cytuj:
a ty expisz miodnie,gdysz na hita możesz wziąć z k axe\dh\fs soldka.
OMG Soldka mozesz zabic i juz sie podniecasz, a na soldach jest exp zwalony, wiecej mozna na trollach wyciagnac ;p
Cytuj:
Fire Sword(tego biore na treningi)
Na demonie trenujesz?
Cytuj:
Skoro na DS ma mi schodzić bp UH to jakie powinnienem miec na niego skille żeby nie mieć za dużych strat?
150/150
Cytuj:
W takim razie co jest dla knightów?(lol)
Trolle na pojedynczym spawnie metoda up/down z uzyciem explosion
Cytuj:
dgy mnie aatakuje np druid na 15lv to przecież choćbym miał skille 100/100 to z knife sie nie obronie heh a z FS mam szanse =]
RÓTFL tekst tysiaclecia -.- A co maja twoje skille i twoja bron do atakow pk druida??????????????
Cytuj:
Taaa wiem zara ktoś napisze "nie szukałeś" ale móglby mi ktoś podac linka do jakiegoś poradnika czy coś?
RÓTFL, chyba nic latwiej nie mozna znalezc na tym forum niz poradnik dla knighta ktorych juz chyba ze sto jest -.-
Cytuj:
Roty?! Ja na 63/63 luzacko expiłem na soldach + slimach + 1 resp Guarda (No znim to było dużo zabawy xP) Ale jak miałem fuksa to wyciągałem 15k/h...
Na rotach na darashi moim drutem wyciagam 13k/h z fire axa ;p
[QUOTEDasz mi 20k na przygotowania to też ci zsoluje draga nawet na 8 lvlu, bo wątpie, że na nich opłacalnie expiłeś -.-][/quote]
Rotfl 20k? Chyba oszalales. Wystarczy 15 mlvl zrobic, kilka sd i po dragu, nawet 3k nie stracisz.
poisoner jest offline   Odpowiedz z Cytatem