@Thomasi
Jezeli to co napisalem bylo dal ciebie odkrywcze to chybe naprawde nie znasz sie na prowadzeniu wojny...
Pozatym dobra poropaganda to jeden z kluczy do sukcesow, popatrz naprzyklad na Kiroy'a Wind'a z Obsidianskiego NG, byl odpowiedzialny za propagande wsord polakow, i odniusl sukces.
Wydaje mi sie takze ze chyba nie zdradzilem zadych wielkich arkanow wojny w poscie ktory napisalem, a takie slowa jednak trafiaja do ludzi, moze za bardzo ubarwione ,ale zagrzewajace do walki.
Na koniec dodam ze to nie moja wojna, nie gram na Kyrze, nie gram juz wogole w Tibie, nikt mnie o pomoc nie prosil, ale takze i nikt jej nie odmawial, a to co napisalem to tylko probka tego jak reklamowana powinna byc ta wojna na Kyrze. Wszyscy z nas widzieli amerykanskie filmy wojenne na ktorych zolnieze zujac gume kosili ordy przeciwnikow uzywajac broni ciezkiego kalibru, i dlatego wiekszosc z nas mysli ze wojna wyglada wlasnie tak, i ze amerykanskie wojsko jest niepokonane, takie same sceny powinniscie wykorzystywac wy.
Moze gdybym gral jeszcze w Tibie wzial bym udzial w tej wojnie, bo wojny to najlepsza czesc Tibii moim zdaniem...
|