Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ryłek
@up: Taaak, szpanuje tą podpiską jak nic. Zresztą wyjaśnienie napisałem dawno na tym forum. Radzę poszukać.
Ach, ja tych ludzi znam z irca etc. Radzę zajrzeć na last.fm do grupy Masters of Pokemon.
To już ostatni post w tym temacie, nie mam siły zdzierać sobie nerwów. Nagrajcie coś porządnego wtedy pogadamy.
Proszę - specjalnie dla ciebie to wygrzebałem, bo podobno się podniecam jak mam jakieś argumenty. Och, już idę, bo ciśnienie jest za duże. Przeczytałem zawrotną ilość twoich postów na podforum grupy, racja mam mniej... ale przynajmniej nie muszę się za nie wstydzić i zasłaniać się "dyz".
Wiesz, kilka dni temu powiedziałem sobie, że zaprę się i napiszę coś do tej grupy, bo przecież wymienione przeze mnie osoby, które bardzo lubię i szanuje harują jak woły, żeby ta grupa się utrzymała. Teraz tak sobie jednak myślę - po co? żebyś pomyślał, że mnie pokonałeś? Nie, nie lubię robić czegoś pod publiczkę. I za każdym razem kiedy zobaczysz mój postna tym podforum, przypomnij sobie, że piszę z własnej woli, a nie, że ty mnie do tego w jakikolwiek sposób ruszyłeś.
|
I po co mi te twoje argumenciki?Nie mam zamiaru Cię do niczego zmuszać i napewno niebędę zbierał honorów za to że ktoś raczył coś napisać...
TO że moja ortografia leży to wiem bo mam dyzortografie...
Więc proszę daj sobie spokuj z teksami"nielubię czegoś robić pod publiczę"
Bo teraz właśnie coś takiego robisz...Niepodoba Ci się film oceń...wyjdz więcej niepisz...starasz się nas przekonać abyśmy zrezygnowali z kręcenia??robimy to co lubimy ,a to że jakiś wyrazi swoją opinię nieznaczy że mamy coś sobie z tego robić.
PO co to piszę??
mógłbym dać sobie spokuj...
Ale denerwuje mnie jak ktoś gada takie farmazony...
A i bye bye bo podobno to już ostani twój post w tym temacie
nikt Cię nietrzyma.
POzdro matkow21