Zobacz pojedynczy post
stary 09-05-2006, 16:34   #9
LaM4
Użytkownik Forum

LaM4's Avatar

Data dołączenia: 01 03 2006
Lokacja: ÓĆ

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Aldora
Poziom: 30
Skille: 19/25:P
Poziom mag.: 33
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Venderer
A ty też sobie kup mózg! Ot co!
Ja mózg mam i w przeciwieństwie do Was wiem jak go używać.
Cytuj:
Gdybyś nie wiedział to ten TEMAT też nic nie wnosi, bo wystarczy troche poszukać. BA! Nawet spojrzeć na mape r00ka -.-
A gdybyś Ty przeczytał cały mój post ze zrozumieniem to byś zauważył tam 2 akapit.
Cytuj:
MaveriC reaguje tak na większośc postów bo właśnie większość tych postów na taką reakcję zasługuje. -.-
Ale chyba jednak regulaminu nie zna, Ty zapewne tez, wyraźnie tam jest napisane ze tworzenie postów nie wnoszących nic do tematu lub w stylu "to już było, close" jest nie mile widziane, jak masz wiec zamiar takie cos napisac to lepiej sobie odpuść, a od zamykania tematów są modkowie i admini.

Poza tym nie wpienia mnie to ze takie rzeczy piszecie tylko wasz niski poziom wypowiedzi i hamstwo, mozna przeciez czlowiekowi napisać to samo sto razy kulturalniej, a jezeli was wkurzaja kolejne takie tematy to nie czytajcie ich.

Zresztą po co ja sie wdaje w rozmowę z Wami, patrząc na wasze profile i warny doszedlem do wniosku ze nie ma to najmniejszego sensu.

Cytuj:
@topic
Odpowiedź uzyskana, temat do zamknięcia zanim bedzię tu kłótnia i total off topic -.-
Tutaj sie zgodze. EOT

Pozdrawiam

@pawieoczko
lol dobre, sie uśmiałem

siedziba szatana kretyn

Ostatnio edytowany przez LaM4 - 09-05-2006 o 16:47.
LaM4 jest offline