Temat: Sword vs Axe
Zobacz pojedynczy post
stary 09-05-2006, 16:42   #326
poisoner
Zbanowany

poisoner's Avatar

Data dołączenia: 28 07 2005

Domyślny

Cytuj:
Nagraj filmik jak 24 elderem zarabiasz w 3 godziny 32k. Jestem gotow oddac cale swoje konto za ten filmik.
LOOOL. Czytanie ze zrozumieniem sie klania. Ja nie napisalem, ze zarobie tyle w 3 godziny. Ja napisalem, ze trzeba grac w tibie 2-3 godziny dziennie, zeby tyle zarobic. A pomiedzy graniem i zarabianiem jest zasadnicza roznica.
Cytuj:
No i kłóciłbym się czy sword wyjdzie cię drożej niż axe.
Bo nie wyjdzie. Gralem juz na wielu swiatach i na kazdym z nich kombinacja bs+gs byla tansza niz f-axe+d-lance. Tym bardziej, ze bs jest bardzo latwo dostepny, wystarczy zrobic 45 lvl i isc na questa, podczas gdy f-axy zdobywa sie na demon huntach, i dopiero jak jest na serwie duzo hlvl i chodza na demony to f-axe wychodzi minimalnie taniej. Tak samo d-lance jest trudniejszy do zdobycia i drozszy niz gs. Jak ktos uwaza, ze axy sa tansze od swordow to chyba gra na otsie. -.-
Cytuj:
Podsumuję : Weź se wytrenuj knighta 70/70 w clubie i swordzie i idz na cyclopy z skull staffem i bright swordem. Nie wiem czy nadal będziesz tak twierdził
Sam takze nie zauwazylem roznicy pomiedzy bright swordem i skull staffem na takich samych skillach i eq. A specjalnie nakladalem guardian shielda (def nie gorszy niz bsa), zeby tarcza mogla sparowac jak najmniej uderzen zadawanych przez potworki i chcialem przez to zauwazyc roznice w defie broni. Nie udalo sie. Wiec jesli ta roznica jest (w co nie bardzo chce mi sie wierzyc) to tak minimalna, ze z tej roznicy nie wychodzi nawet 1 uh mniej na 10 godzin huntu.

Ostatnio edytowany przez poisoner - 09-05-2006 o 16:44.
poisoner jest offline   Odpowiedz z Cytatem