Zobacz pojedynczy post
stary 09-05-2006, 16:54   #11
Lasooch
Użytkownik Forum

Lasooch's Avatar

Data dołączenia: 08 02 2006

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Venderer
MaveriC reaguje tak na większośc postów bo właśnie większość tych postów na taką reakcję zasługuje. -.-
Ja bym to rozwinął o "i jak ja bym reagował, gdybym się resztek kultury zachować nie starał"^^
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez LaM4
Ja mózg mam i w przeciwieństwie do Was wiem jak go używać.
Poczułem się urażony;> no ale oczywiście masz rację >.<'

Cytuj:
Poza tym nie wpienia mnie to ze takie rzeczy piszecie tylko wasz niski poziom wypowiedzi i hamstwo, mozna przeciez czlowiekowi napisać to samo sto razy kulturalniej, a jezeli was wkurzaja kolejne takie tematy to nie czytajcie ich.
A mnie wpienia Twój niski poziom znajomości ortografii. Poza tym, po "część południowo zachodnia rookgaardu" jeszcze nie widać, że będzie "jak tam się dostać!!?!1!?!//". Fakt, że forum jest po to, aby je czytać, pomijam.

Cytuj:
Zresztą po co ja sie wdaje w rozmowę z Wami, patrząc na wasze profile i warny doszedlem do wniosku ze nie ma to najmniejszego sensu.
Na pewno patrzyłeś na profile i warny? Maciekpkk - 0 warnów. Mefistofeles - 0 warnów. Borekziom - racja. 1 warn. MaveriC - dość agresywny user, racja 3 warny. Venderer - racja. Ma 4 warny. Na forum jest od ponad 1,5 roku. Janek@ - 4 warny. Na forum od 14 miesięcy. Ty od 2 miesięcy. I jeszcze warna nie masz. Gratz. Ale im dłużej na forum, tym łatwiej o warna za coś głupiego (po prostu więcej okazji). Ja na poprzednim użytkowniku za jakąśtam głupote bana zrobiłem. Przeczekałem go kulturalnie, po czym po jakiejśtam aktualizacji forum okazało się, że samo mnie nie zalogowało (wcześniej zawsze samo logowało jak otwierałem forum.tibia.pl) - i konto poszło się kochać, bo ani na nie hasła nie pamiętałem, ani nie pamiętałem maila... xD

Zresztą, jak ja patrzę na Twój nick, to dochodzę do wniosku, że Twoja egzystencja nie ma sensu. I co?

@down: eeh, chcesz uniknąć kolejnej wymiany poglądów? : (

Ostatnio edytowany przez Lasooch - 09-05-2006 o 17:35.
Lasooch jest offline