Zobacz pojedynczy post
stary 09-05-2006, 17:59   #200
Thero
Użytkownik Forum

Thero's Avatar

Data dołączenia: 30 12 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez alienXX
I co ja tu moge powiedziec? Imho uczciwi gracze (a takich jest niewiele, swoja droga, zastanwia mnie to, ze na tym "forum bez cheaterow"kazdy zna opcje TBI, bo np. 'uzywa na OTS', albo 'brat/kuzyn/kolega/babcia uzywa'... przeciez to jest zalosne. Nawet nie umiecie sie przyznac, ze cheatujecie.) nie powinni konczyc z powodu tego, ze w tej grze sa cheaterzy. Albo jestes twardy albo 'mientki'. Albo cheatujesz albo nie ;d . W sumie, to ja nie za bardzo moge sie wypowiadac, bo krotko po wyjsciu TBI (uu... keidy to bylo) skonczylem z tibia .
Imho masz rację. Tzn. z tym, żebyś się nie wypowiadał. Z Twojego posta czuć, że nie masz żadnej błyskotliwej riposty.
Ale po kolei: Ludzie może i nie powinni kończyć z powodu cheaterów. Ale co zrobić jak złodzieje zabawy osiągną wyższy level od ciebie i zaczną cię huntować? Wyjścia nie ma, bo to po prostu gra. A jakby nie patrzeć kończysz w tym momencie przez to, że ktoś używa cheatów.

Cytuj:
Albo jestes twardy albo 'mientki'. Albo cheatujesz albo nie ;d .
Chcesz powiedzieć, że Ci którzy używają cheatów są "mientcy"? Mam nadzieję. bo czytając tekst wydało mi się przez chwile, że to ci cheatujący są dla Ciebie twardzi.
Thero jest offline   Odpowiedz z Cytatem