Cytuj:
przecież pisałem że biore go po to żeby nie chodzić z knife
|
A czemu masz nie chodzic z knifem?
Cytuj:
Ale ty jesteś zabawny. Naucz sie czytać. Napisałem bez większych strat czyli tyle żeby na jednego DS nie schodził bp UH
|
Zeby nie schodzil bp uh to mozesz zabic w ten sposob na 8 lvlu ze skillami 10/10 i bez eq, bijac z lmm. A ja napisalem jakie skille trzeba miec, zeby sensowne bylo jakiekolwiek expienie na dsach. I to sa skille 150/150. Tren, moze bedziesz takie mial.
Trudno wyczuc ironie, jak sie nie ma dostatecznej inteligencji, no nie?
Cytuj:
Ty naprawde jesteś inny...
Jak to co mają?
|
No wlasnie nie wiem. Aaaa, no tak, zapomnialem, przeciez skille chronia przed atakiem magicznym. Że też wczesniej o tym nie pomyslalem.
Cytuj:
A jak mam FS to bede druidowi zadał jakieś obrażenia no nie?
|
Obrona to nie zadawanie obrazen.
Cytuj:
Czyli w wolnym tłumaczeniu z FS bedę mógł sie obronić.
|
Nie.
Cytuj:
Czyli w wolniejszym tłumaczeniu - nie dać sie zabić
|
Taaa myslisz ze taki druid sie ciebie przestraszy i przestanie cie nawalac, jak bedziesz go fsem siekac?
Cytuj:
Właśnie dlatego że jest ich tyle poprosiłem o jeden konkretny
|
Najlepsze zostaly wybrane do "waszych poradnikow".
Cytuj:
bez urazy, ale 13k/h na rotach to jest rot co 10 sek, liczac ze nie zabijesz rota 1 hitem musialbys stac i klepac caly czas podchodzace roty. Zaden resp tyle nie wydoi.
|
Nie. To nie jest rot co 10 sekund. Chyba nie wiesz jak wygladaja tam respy na darashii. Tam sie zabija pod rzad 3-4 roty a pozniej idziesz niecale 10 sekund do kolejnego. Nie zabije jednym hitem, bo zabije dwoma. Tylko ze jak chodze z bohami na 53 lvlu to podroz od rota do rota wiele nie zajmuje. 13k/h to jest lekko ponad 5 rotow na minute, jak najbardziej do wykonania, jesli jestes sam w jaskini. Bo zakladajac ze na jednego rota tracisz 4 sekundy to 5 rotow zajmuje tylko 20 sekund, wiec jest duzo czasu na podroz do kolejnych rotow w respach po 2-3, a takie przewaznie wystepuja. A ta podroz naprawde niewiele zajmuje na 53+boh. Resp nie wydoi? Wydoi, o ile chodzisz po calej jaskini samemu w godzinach wieczornych (najlepszy resp).
Cytuj:
Podobnie jak w przypadku 32k hajsu w 3 godziny czekam na filmik, wystarczy 30 minutowy.
|
LOOOL. Nie zarobilem 32k hajsu w 3 godziny. 3 godziny nalezy grac aby tyle zarobic. Czytaj ze zrozumieniem.
Cytuj:
na 27 lvl ze skilami 60, a te nie sa za dobre jak na jego lvl
|
Zalezy, jaki styl gry preferuje i na jakie potwory chce mu sie chodzic. Mozna i bez treningu grac.
Cytuj:
@poisoner. my mowimy o knightach a chyba wiesz ze narazie najwyzszy m lvl knightem to 9< EO>
|
O knightach? Affff naprawde? W zyciu bym sie nie domyslil. A 9 mlvl ma nie tylko eo.