Zobacz pojedynczy post
stary 09-05-2006, 18:05   #1785
poisoner
Zbanowany

poisoner's Avatar

Data dołączenia: 28 07 2005

Domyślny

Cytuj:
przecież pisałem że biore go po to żeby nie chodzić z knife
A czemu masz nie chodzic z knifem?
Cytuj:
Ale ty jesteś zabawny. Naucz sie czytać. Napisałem bez większych strat czyli tyle żeby na jednego DS nie schodził bp UH
Zeby nie schodzil bp uh to mozesz zabic w ten sposob na 8 lvlu ze skillami 10/10 i bez eq, bijac z lmm. A ja napisalem jakie skille trzeba miec, zeby sensowne bylo jakiekolwiek expienie na dsach. I to sa skille 150/150. Tren, moze bedziesz takie mial.
Cytuj:
....
Trudno wyczuc ironie, jak sie nie ma dostatecznej inteligencji, no nie?
Cytuj:
Ty naprawde jesteś inny...

Jak to co mają?
No wlasnie nie wiem. Aaaa, no tak, zapomnialem, przeciez skille chronia przed atakiem magicznym. Że też wczesniej o tym nie pomyslalem.
Cytuj:
A jak mam FS to bede druidowi zadał jakieś obrażenia no nie?
Obrona to nie zadawanie obrazen.
Cytuj:
Czyli w wolnym tłumaczeniu z FS bedę mógł sie obronić.
Nie.
Cytuj:
Czyli w wolniejszym tłumaczeniu - nie dać sie zabić
Taaa myslisz ze taki druid sie ciebie przestraszy i przestanie cie nawalac, jak bedziesz go fsem siekac?
Cytuj:
Właśnie dlatego że jest ich tyle poprosiłem o jeden konkretny
Najlepsze zostaly wybrane do "waszych poradnikow".
Cytuj:
bez urazy, ale 13k/h na rotach to jest rot co 10 sek, liczac ze nie zabijesz rota 1 hitem musialbys stac i klepac caly czas podchodzace roty. Zaden resp tyle nie wydoi.
Nie. To nie jest rot co 10 sekund. Chyba nie wiesz jak wygladaja tam respy na darashii. Tam sie zabija pod rzad 3-4 roty a pozniej idziesz niecale 10 sekund do kolejnego. Nie zabije jednym hitem, bo zabije dwoma. Tylko ze jak chodze z bohami na 53 lvlu to podroz od rota do rota wiele nie zajmuje. 13k/h to jest lekko ponad 5 rotow na minute, jak najbardziej do wykonania, jesli jestes sam w jaskini. Bo zakladajac ze na jednego rota tracisz 4 sekundy to 5 rotow zajmuje tylko 20 sekund, wiec jest duzo czasu na podroz do kolejnych rotow w respach po 2-3, a takie przewaznie wystepuja. A ta podroz naprawde niewiele zajmuje na 53+boh. Resp nie wydoi? Wydoi, o ile chodzisz po calej jaskini samemu w godzinach wieczornych (najlepszy resp).
Cytuj:
Podobnie jak w przypadku 32k hajsu w 3 godziny czekam na filmik, wystarczy 30 minutowy.
LOOOL. Nie zarobilem 32k hajsu w 3 godziny. 3 godziny nalezy grac aby tyle zarobic. Czytaj ze zrozumieniem.
Cytuj:
na 27 lvl ze skilami 60, a te nie sa za dobre jak na jego lvl
Zalezy, jaki styl gry preferuje i na jakie potwory chce mu sie chodzic. Mozna i bez treningu grac.
Cytuj:
@poisoner. my mowimy o knightach a chyba wiesz ze narazie najwyzszy m lvl knightem to 9< EO>
O knightach? Affff naprawde? W zyciu bym sie nie domyslil. A 9 mlvl ma nie tylko eo.
poisoner jest offline   Odpowiedz z Cytatem