no nie...
@KaTG
z mojej strony sytuacja wyglada tak, jestem w KaTG. dla mnie to jest przyjazna gildia ktora zapewnia pewien support w razie problemow, i tyle. dzieki nim wydaje mi sie ze 'doroslem' do grania w tibie.
@strazak
kiedys bylem dokladnie taki sam jak ty, bluzgalem kiroya ile weszlo. to co napisal obserwator~ (Mudry zapewne) moze byc sobie prawda, ze kiroy ma dwoch ownerow. lepiej zeby mial dwoch ownerow i dzielil konto z przyjacielem niz kupil na allegro postac i myslal ze jest roxy ^_^ a teraz z kiroyem mam jak najlepsze stosunki, czasem pogadamy na tibii, ostatnio nawet o tym, ze dostane ladny duzy swiecacy toporek

. nie, nie wchodzilem mu w dupsko, poprostu jest spoko, i tyle. jakby mial 8 lvl i sie pytal czy poblokuje mu trolle ale pisalby tak samo, daloby sie z nim dogadac i nie byl takim kretynem, jakim dla przykladu Qeni jest i tak bym z nim rozmawial
@KaTG once more
mam to w glebokim powazaniu ze nie lubicie gildii, ja nie lubie hooligankow ale co z tego ? moge sobie nie lubic kogo mi sie podoba

a wy sie rozpisujecie ze to pa ze blee bo to szwedzi i tak dalej i tak dalej, a o ile sie nie myle sa tam tez brazylijczycy, polacy, niemcy i ze wszystkimi mozna porozmawiac i pozartowac na jakims tam poziomie wyzszym od berka kucanego. i wkurzaja mnie juz ludzie ktorzy pisza ze to straszna gildia jak nigdy nawet naszego gc nie widzieli na oczy, nie porozmawiali na spokojnie z kims z gildii. sa mili ale wiedza, ze nie moga dac sie ponizac ani upokarzac.
@Natsu
ja go nigdy nie zaatakuje bo to moj kumpel i nasze relacje sa w jak najlepszym porzadku. i nie, nie sprzedal postaci na allegro.
@reszta
co do Ryby nie wiem jak to jest, co do Mentora tez nie, ale "an order is an order and your fucking job is do what I say". z Ryba mi sie ukladalo tak sobie, z Mentorem to wogole porazka jakas, zrobil level i mysli ze swieci. a co do Sol... nie wiem ilu z Was, kochani drodzy i zajebiscie znajacy sie na sprawach obsidii forumowicze pamieta same poczatki, kiedy to Wolfy byly gildia zamknieta tylko dla dobrych kumpli. Sol sie gildii trzymala, ale pozniej zaczela sie rekrutacja, przyszlo kilku frendzli do gildii, pozniej wyniknela wojna i Sol przeciez nie bedzie marnowac calego tego czasu spedzonego przed gra na wojne, bo przeciez ma prace i rl ^_^
ciekawi mnie jeszcze dlaczego nikt nie napisal nic o mnie, przeciez Suv to niewyrosniete dziecko ktore zawsze sie wpierdziula i wszystkich wyzywa i psuje ; <
pozdrawiam,
Suv~