Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Aetjba_/
Moze byscie rozmawiali na temat a nie sie czepiacie masakratora ? kozaki , jakis koles dal tbi gg na tibia.org.pl <---( tbi to na wasz poziom ) nigdy nie robilscie anni i sie udzielacie anni jest latwy jak ktos msaz szybko reka dobra myszke i nie ma lagow moze masakrator akurat spelnia te wymagania i zrobil btw. nie koniecznie musial robic te anni swoja postacia przyszedl do kolegi i mu zrobil annihilator proste ?
|
Taaak, jak masz dobrą myszkę, zero lagów, szybką rękę i stalowe nerwy -,- Poza tym (nie, nie wyśmiewam się z niższych leveli) Ty dużo o tym wiesz, sądząc po tym, iż twój uber 1337 Dipsi 111 pal jest ósmolevelowym knightem. Pewnie z własnego doświadczenia, hm? Bo anni robiłeś, więc się możesz udzielać, wedle Twego rozumowania -,-... Widzisz, Masakrator zapewne w życiu nie miał 50+ lvl (podobie jak zresztą zapewne Ty), a co dopiero mówić o 3 postaciach na 100+. Przy czym dodam, że ja również nie miałem 50+ lvl (43 ms i 41 knight), jednak nie cfaniakuję, że anni robiłem 1337 razy na 666 charach. A kolega na pewno dałby koledze zrobić anni czterokrotnie swoimi trzema postaciami >.<" nie potrafię sobie wyobrazić czegoś podobnego... ale może to ja jestem za głupi
A odnośnie fragmentu
Cytuj:
( tbi to na wasz poziom )
|
to powiem, że o Twoim poziomie świadczy Twój boski avatar.
edit:
down: tak, oznacza leet, i to nie chyba, a napewno, lecz chyba nie zaprzeczysz, że jest też zwykłą liczbą? Użyłem jej, bo ją lubię^^ równie dobrze można powiedzieć, że nie mógł tego zrobić na 666 charach bo to szatan... Konkretniej liczba szatana (ew. bestii - "kto ma rozum, niech liczbę bestii policzy" czy cośtam takiego), ale whateva'.