Zobacz pojedynczy post
stary 09-05-2006, 21:46   #137
Glin
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 06 02 2006

Profesja: Royal Paladin
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Radament Hellfire
Ja tak sie doczepilem bo zabili ich za darmo (chyba ze argumentem jest za szybkie bicie levela) i nie chca sie teraz przyznac.
Ale jesteś upierdliwy. Powody były (w jednym przypadku mylne ale były). Może napisz jak cosa atakował za to, że ktoś nie chciał sprzedać mu domku, albo jak wpadali na exp i zabijali ludzi tylko za to że keidyś grali na tym samym serwerze co nizahe, albo jak szantażowali nowych członków Hurricane i atakując ich i mówiąc żeby wyszli z gildii (nie byliśmy wtedy w wojnie!), albo jak zabili kogos tylko dlatego że miał powiazania w rl z kimś z fire, albo jak kłamali na forum, albo jak umawiali się na bitwy i nieprzychodzili, albo jak zabijali bo ktoś po polsku gadał, albo jak robili random PK żeby mieć runy na wojne...

Jak nie wiesz o co szło to trzymaj buzie zamkniętą, ponad miesiąc siedziałem w pzetach żeby tacy jak Ty mogli sobie pograć. Na własne uszy słyszałem jak tengu wyzywało polaków od niepowiem kogo bo dostane ostrzeżenie za wulgaryzmy (nie było przy tym Vaikora ani Osamka). Cosa~~ robił takie PA jakiego w życiu nie widziałes jeszcze. Niepodoba się na morganie to won na inny serv (najlepiej nonpvp) a nie zacinaj się jak stara płyta na jednym temacie.

PS: Tak wyzywasz Avis a jestes w gildii w której 1/3 osób ma u nich protekta. To dopiero żałosne jest, lol.
Jan 28 2006, 22:21:29 CET Killed at Level 24 by Vodka

Ostatnio edytowany przez Glin - 09-05-2006 o 21:51.
Glin jest offline