po łebkach przeczytałem temat.. więc nie wiem czy ktoś to mówił ale powiedzieć jak to było ze mną nie zaszkodzi.
początek - 30 kamykow z trudem zdobytych na goblinach, dwarvienka w druga reke i na trolle. jak mało kamykow to walic spearami ktore wypadly z 'ukamienowanych trolli'. skończyły się kamyki? idziesz pozbierać, wkońcu nie trzeba ich kupować..jak już dzwigniesz te 50 kamyków to wio do kopalni, jak się skończą to nowy zapas. przy okazji jak tylko bedziesz mogl to exevo con.
nowy zapas kamyków i tak doskillujesz te 50 shieldingu.. z okolo 45-50 dista spokojnie expisz na cyclopach az do lvlu na ktorym bedziesz mogl uzyc czar exura vita. bierzesz juz jakas lepsza tarcze, jednego cyca, kamyki, ewentualnie jakies mf zebys mogl sie uhnac po chwili skillowania. ja tak dociągnąłem do 65 dist.. uznałem że przyszła pora (i tak zbyt późna) na exp.. teraz jak przypadkiem kupie jakies kamyki i mam troche czasu to ide rozrzucac je na cyclopach..
jednak moja rada - zacznij expic ze strzalami jak tylko bedziesz w stanie w sensownym czasie i zużyciu amunicji ubic cyclopa..
|