Temat: War!!!
Zobacz pojedynczy post
stary 10-05-2006, 00:51   #115
Ptak~
Użytkownik Forum

Ptak~'s Avatar

Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz

Stan: Na Emeryturze
Świat: Obsidia
Domyślny

uhm, Obserwator.
jesli naprawde jestes 70+ level elder druidem z obsidii to mozesz byc tylko jedna osoba ^_^ a ja ciagle zostaje przy swoim, i uwazam ze kto daje toporki ten zasluguje na buzi ludze wojny nie ma, kiroy to kiroy i jesli mu z tym dobrze to niech sobie bedzie.
Polacy w wiekszosci maja to do siebie, ze zachowuja sie jak dzieci. wyzywaja, krzycza, drapia i kopia w kolano i zupelnie nic wiecej. a co do tego ze kiroya wszyscy kochaja bo ma wysoki lvl i jest w ng, gowno prawda wsrod graczy panuje teraz moda na anty-pa, "jak powiem ze on jest pa i ze to noobskie bo ma wysoki lvl i sie rzadzi to bede fajny". a nawet niech kiroy sobie bedzie tym pa i nikt go nie lubi bo jest pa i ma wysoki level, to wystarczy odpowiednio z nim zagadac, a nie zaczynac znajomosc od 'ty glupkó pałer abuzeże ty' to napewno bedzie mily, tak jest z kazdym

Pozdrawiam,
Ptak

edit:
@up

czlowieku co ty piszesz wogole, ja jestem u szwedow ? to brzmi jakbym byl na ich dworku jakas zasrana atrakcja, tak samo kiroy czy Dodi, tak uwazasz ? ile razy mozna takim powtarzac ze NARODOWOSC NIE MA ZADNEGO ZNACZENIA. to, ze ty nie lubisz szwedow czy kogo tam sobie mozesz nie lubic nie znaczy ze to jest jakas powszechna opinia. w KaTG dla przykladu Dodi ma wiecej do powiedzenia niz niejeden tamtejszy szwed, tak samo Nahika. wiem ze kiroy w ng tez ma nie mniej do powiedzenia od niektorych szwedow, wiec gdzie tu sens ? gildia nie jest po to zeby ktos byl u kogos, ale po to aby przyjaciele mogli sie razem wspierac, pogadac sobie na guild chat i tak dalej i tak dalej, a nie po to zeby okreslac kto u kogo jest :? ja osobiscie wole towarzystwo takiego statystycznego szweda niz statystycznego polaczka ktory mowi 'choć sie zjaradż becie faińe' galaxy sluzyl szwedom, no prosze, przynosil im lemoniade do cafe jak grali postaciami polaczkow ktorzy nie umieliby sie uhnac ? a Yunichi to poezja, aimboter pierwsza klasa. i na miejscu powiedzmy kiroya raczej olewalbym co o mnie mysla rodacy, bo oni nie maja nic do powiedzenia, moga narzekac ze nie tanczysz tak jak ci zagraja, moga cie zwyzywac i zupelnie nic wiecej. a mnie szwed jeszcze chyba nigdy nie splawil tekstem 'leav i first noob or hunted' , co polacy robia czesciej niz zloto wypada z troli wiec moze jednak narodowosc ma znaczenie, widzac szweda wiemy,ze na 80% nie bedzie to idiota, a widzac polaka wiemy, ze na 80% nie zna ojczystego jezyka poza 'zjarac sie' i 'spier~dalaj noobie' , nie wspominajac juz o angielskim.

wiem ze brak temu ladu i skladu ale musialem sie komus wypisac

I wipe it off on tile, the light is brighter this time
Everything is 3D blasphemy
My eyes are red and gold, the hair is standing straight up
This is not the way I pictured me
I can't control my shakes
How the hell did I get here?
Something about this, so very wrong
I have to laugh out loud, I wish I didn't like this
Is it a dream or a memory?

Ostatnio edytowany przez Ptak~ - 10-05-2006 o 01:05.
Ptak~ jest offline   Odpowiedz z Cytatem