Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mastadi, little meteorite
Apocalypse jest "członkiem" Rutheless Seven. Jest to bardzo silny potwór, wygląda jak demon. Uderza z czegoś co wygląda jak SD a ma zasięg jak UE, z poison bomba, z gfb oraz z łapy. Największy hit jaki widziałem to 1243 ale mówi się że może walnąć powyżej 2000 hp!!!!!! O ile mi się wydaje nigdy nie miał ŻÓŁTEGO HP!!!! Wysokie lvl'e umierają, nawet z pomocą gmów-blokerów nie udaje się go pokonać... katastrofa... ale przynajmniej GM'owie pomagają. Raz mnie trapnął na Hyaena Hill to mnie GM'y teleportowały do templa  (Ale nie przez zabicie). Jeśli go zobaczycie, to nawet nie uciekajcie bo i tak was dogoni i zabije... biega zauwielbiam jeść bananyiśćie szybko.
|
No to mozemy zaczac sie bac
P.S ciekawe czy EO by go zblokowal ? moze z 10 druidami uhajacymi go i 20 sorcami siekajacymi z sd XD ?
Re down
Ta wyuhalo by go ale jak by combo zrobil ? i pewnie by summonowal demony a wiesz jakie on hity wali na hita 102 eka wzial z comba no to sobie pomysl. A i nie mysle ze gra zejdzie na psy bo cpiy chca zrobic "potwora" nie da pokonania i postrach wszystkich