Zobacz pojedynczy post
stary 10-05-2006, 12:24   #31
Lasooch
Użytkownik Forum

Lasooch's Avatar

Data dołączenia: 08 02 2006

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Skrzat
Byl gosc o jakims tam nick i to bylo nawet pare dni temu jak o tym czytalem i zrobil 100lvl ms w 29dni i moze o niego chodzilo i pomysl za nim cos napiszesz -.- Bo onn nie gra 18h na dzien w tibie a gra dla przyjemnosci i nie obchodzi go lvlowanie z dnia na dzien

P.S film fajny a jak chcecie tak zrobic dajecie exita i po 2 min wywala was z gry jak sie nie logujecie goscie pecha mieli
Yyyy CO!? Ja nie wierzę w zrobienie 100 lvl nie grając 18h/dzień w 29 dni. Ostatnio był Randell Riot, który w 21 zrobił, ale dostał delete za sharing. Jeśli nie obchodzi go lvlowanie z dnia na dzień, to czemu robił średni 541k exp dziennie? Taaak, gra tylko dla przyjemności (ten pan w 29 dni co o nim mówisz)-,-

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Masakrator Druid
I tak sie potwierdza noobostwo kolesi z forum.tibia.pl
Cmęski narząd płciowy mnie ochodzi co myślicie o 3 charach ~110 lv
Po za tym takie wypowiedzi że annihilatora można robić tylko raz jednym charem są tak banalnie oczywiste że po cmęski narząd płciowy kolesie sie mąndrkujecie.
Jedna proźba, zostancie na tym forum, żebyście przypadkiem nie szli na Tibia.de

JUST_GO_OWNED. <newbles!>

Btw. 100 lv robi sie 29 dni.
To nie jest noobostwo. IMHO noobostwem jest na przykład próba przyszpanowania, że się ma 3 100+ chary (chyba, że kupione >.<). Daj może nicki? Zrobię chara na danym świecie i się spytam tych nicków o to, czy są oni Masakratorem Druidem z forum.tibia.pl. Ok? Odnośnie "mąndrkowania" (nie wiem po co tam n wrzuciłeś;>), to po co Ty przeklinasz?

I powiedz mi, ile było osób, które zrobiły 100 lvl w 29 dni? 1? 2? Może 3? >.<

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kittel Cit
Masakratus kiedys marzenia sie spelnia moze

Moim skromnym zdaniem nie mozna powiedziec 1337 razy bo te 1337 oznacza chyba Leet
Już w edicie napisałem, ale przy okazji powiem, że można - liczba jak liczba z tym, że ma jakieśtam specjalne znaczenie (konkretniej właśnie leet). Ale można zrobić coś 1337 razy.

Ostatnio edytowany przez Lasooch - 10-05-2006 o 12:27.
Lasooch jest offline   Odpowiedz z Cytatem