Witam.Jak dużo osób widzi, co dzien jest tu od 1 do nawet 20 nowych filmów.Autorzy tego daja je najczęsciej na rapidhare.A więc LUDZIE!(mam nadzieje), dla was danie filmu na megaupload czy coś innego to max 30 sek roboty więcej a więcej osób sciągnie ten film!Rapidhare jeżeli ktos nie ma premium to sciągnąć cos z niego to tragedia.A teraz np***** ma 90 mb u mnie szansa, ze sciagne to jest rowna 5%.U polowy forum tez(nie każdy ma neo.Więc naprawde jest tyle lepszych serverów nie dawajcie odrazu na RAPID.Poczekajcie nawet te 30 sekund a dajcie na inny server sciągnie go więcej osób.
PS:Sry za błędy mam zlamana reke.
PS.2

o modów:Nie usuwajcie tego tematu Co prawda to nie jest film ale duzo ludzi na to narzeka Widać posty rehost plxxxxxxxxxxx.
Edit:
Non stop mam to : )
(nigdy nic nie sciagam bo nie moge) ; d
Your IP-address 80.54.90.1 is already downloading a file. You have to wait until it is finished.
Premium-accounts can download many files at the same time. Get your own Premium-Account now. Instant download-access!
If you are not downloading anything, you are using a proxy-server or a shared IP-address. A Premium-account solves this problem as well.
No...Czasem mam tez, że akurat juz limit mam zuzyty ; )
bajki? : <