Temat: Wojna!
Zobacz pojedynczy post
stary 10-05-2006, 15:40   #141
algida27
Użytkownik forum

Data dołączenia: 09 05 2006
Lokacja: Warszawa

Imię: Derry Al
Poziom: 2
Domyślny

Witam
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rotmailer.
gzecznie, podpozotkowac, muj, pszeciwnej, pszykład, pszyniosłem, napszykład, hyba, wogule
Drogi Rot. takich błędów nie robią uczniowie w 3 klasie podstawówki (jeśli masz dysleksje - istnieje coś takiego jak WORD) nie piszę tego po to, żeby Cię obrazić tylko dlatego by dać dobrą radę - mianowicie jeśli chcesz, żeby ktoś brał na poważnie twoje słowa, włożył bym trochę wysiłku i popracował jednak nad ortografią w Twoich postach, gdyż to co robisz świadczy włącznie o Tobie i Twoim nastawieniu do drugiej osoby, nie wiem jak inni, ale czytając wypowiedź na poziomie (merytorycznym również), nawet jeśli ktoś nie podziela Mojego zdania potrafię to uszanować - jeśli natomiast już sama pisownia utrzymuje mnie w przekonaniu, że dyskutuję z dzieckiem to wybacz...

Cytuj:
po 2) phoe nie kupuje nic za rl kase
Taa – może jeszcze powiesz co jada na śniadanie
ale o tym później...

Cytuj:
a po 4) niewiem jak było z Dark Side wcześniej wiem za to co jest teraz są to goście zgrani i zawsze pomagają inym z klanu
Zgadzam się

Cytuj:
wazne zebyscie sie odniego odczepili bo to spox ziom(mirek)
Ja go też znam/znałem i nie podzielam Twojej opinii...

Cytuj:
ja byłem online ponad 5 dni i jakos sam gram tą postacią
Jeśli to prawda to Cię podziwiam (to, że nie jest to najzdrowsze - pomijam)

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Phoelerius
Botter to nie Mirek.
Gdzie jest napisane, że to Mirek? Ja tylko podałem wam na tacy grafike, a wy Sami ją zinterpretowaliście... zresztą niektórym jak widać to wystarczyło

Cytuj:
Juz sam nie wiem czy jest czy nie ma, oficjalnej deklaracji wojny nie bylo przeciez...
Siedzisz w depo, bo lubisz wiem, wiem...

Cytuj:
Nichce mi sie pisac ze uzywacie boty i itp,
A ciągle piszesz...

Cytuj:
To jest troche nie mozliwe grac prawie przez 2 dni z rzedu non stop...
Człowiek może bez snu wytrzymać dłużej.

Cytuj:
Te inne osoby dostaly delety/bany za sharing glownie
Ciekawa teoria...

Co do Twojej osoby Phoe - najpierw opowiadasz na lewo i prawo, że kupujesz za rl kase eq, a potem się tego wypierasz – chyba, że to 2giemu ownerowi język się rozwiązał
do sedna:
SAM MI MÓWIŁEŚ, ŻE KUPUJESZ - mogę nawet napisać od kogo co i za ile - niestety szanuję te osoby (kasa każdemu się przydaje, a głupich nie brakuje ), a to Oni by zostali ukarani za sprzedaż. Możesz się cieszyć.

dziękuję.
algida27 jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.