Zobacz pojedynczy post
stary 10-05-2006, 16:05   #1791
poisoner
Zbanowany

poisoner's Avatar

Data dołączenia: 28 07 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vil
serdecznie zycze miesiaca odpoczynku od tibii za "using unofficial software to play".
Bardzo bym chcial podziekowac za te życzenia, ale niestety gram botami od kilku lat i jeszcze nie dostalem ani jednego bana. A poza tym, nawet jakbym dostal pierwszego w swoim zyciu bana to i tak mam wiele kont z niezlymi postaciami, a posiadanie przeze mnie dynamicznego ip neostrady sprawia, ze moge po banie zmienic sobie ip i grac dalej inna postacia, a nikt sie nie kapnie, ze jestem wlascicielem zbanowego chara. A ban na ip to oni mi moga dawac, zycze powodzenia. Nawet jakby mi usuneli 3 konta to i tak bym mial kim grac. Ale po co ja w ogole tyle rozwazam skoro nawet drobnego bana na 7 dni nie dostane?
Cytuj:
Hahahahahaha [wstaje z podłogi], masz racje mój mistrzu sen sej.
LOOOL. Ty chyba DSa w zyciu nie widziales. Pokaz mi jak na nich zajefajnie expisz, to dam ci 1kk.
Cytuj:
Nie pytałem o to ciebie więc po co piszesz?
Zebys sie pytal
Cytuj:
na dodatek głupoty
Ty wiesz lepiej, wiec przedstaw swoje argumenty, a nie tylko krytykujesz.
Cytuj:
Nie chodzi mi o expienie tylko czy w ogólne bede w stanie je zabić nie marnując bp UH
LOOOL. Zabic nie marnujac bp uh to mozesz na 6 lvlu z lmm.
Cytuj:
"Najlepszą obroną jest atak"
Tylko ze to jest przenosnia, jakbys nie wiedzial.
Cytuj:
Ze skillami 70/70 i z FS nie bede w stanie sie obronić przed 10-18lv druidem?(No i mam przy sobie zawsze bp UH)
LOOOL. A czy ja napisalem ze nie bedziesz w stanie sie obronic? Ja napisalem tylko, ze na twoja obrone nie ma wplywu posiadana przez ciebie bron i skille, poniewaz druid jak wiadomo atakuje z magii, nawet jak bije z sd (magia fizyczna) to i tak def broni nie ma wplywu na obrazenia jakie otrzymujesz, ani skille tez nie.
Cytuj:
Nie chodzi mi o to że druid mnie bedzie słabiej walił różdżką tylko o to że ze skillami 55/55 nic mu nie zrobie a ze skillami 70/70 już tak(gdyby tak nie było to 8lv druid byłby w stanie zabić 20-30lv pomijając oczywiście fakt że taki bez problemu mu ucieknie)
Sprawdz sobie w slowniku jezyka polskiego co to jest obrona. Bo na pewno nie jest to zadawanie obrazen.
Cytuj:
ze skillami 55/55 nic mu nie zrobie
Poza tym, ze kazdy twoj cios z takimi skillami na druidzie bedzie blood hitem.
Cytuj:
Nie chodzi mi o to że druid mnie bedzie słabiej walił różdżką tylko o to że ze skillami 55/55 nic mu nie zrobie a ze skillami 70/70 już tak(gdyby tak nie było to 8lv druid byłby w stanie zabić 20-30lv pomijając oczywiście fakt że taki bez problemu mu ucieknie)
Bez problemu zabilbym 6 lvl sorkiem/drutem mojego noobowate kolege z klasy - 22 lvl knighta co ma skille chyba 72/71 i 3 mlvl i 82% do 4 mlvla. Zdążyłbym go 2 razy dednac zanim wyszedlby poza ekran. A jakby mnie bil to bym tym bardziej padl, bo ja przynajmniej mam czym sie leczyc, a on nie. Zreszta ten kolega juz wielokrotnie byl zabijany przez ludzi ponizej 10 lvla.
Cytuj:
Taki druid już mnie atakował ale jak go uderzyłem z FS za 30 to fakt troche sie przestraszył...
BUHAHAHAHAHA, za 30 go waliles rotfl i sie przestraszyl? Przeciez on by sie wyuhal 10 razy zanim ty bys mu 150 hp zabral.
Cytuj:
Ej człowieku nie chce mi sie już z tobą gadać pisz co chcesz...
Nie to nie.
poisoner jest offline   Odpowiedz z Cytatem