Zobacz pojedynczy post
stary 10-05-2006, 17:02   #226
Pan Klocek
Rook-User roku 2007

Pan Klocek's Avatar

Data dołączenia: 22 06 2004
Lokacja: Zielona Góra

Stan: Niegrający
Imię: Pan Klocek
Profesja: Rookstayer
Świat: Titania
Poziom: 51
Skille: 27 fist
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kshaq
@up
Nie nie pomogłeś, bo wiele osób już o tym słyszało jednak kiedyś nie pamiętam ggdzie, ale na Rook'u widziałem książke z NPC Vendorem i słyszałem o nim.... Jest to troche dziwne, bo ta książka została... hmmm Zniszczona po grudniowym update, ale wiem, że jeszcze przed nim była...

Mozliwe ze ktos zrobil kawal i sam napisal ten tekst o vendorze. Mozesz mi wierzyc Kshaq, ze on ma racje. Vendor to inaczej sprzedawca, a te zdanie wlasnie sie tak tlumaczy, nei inaczej. Jakby codzilo o osobe to zdanie wygladalo by tak "one level above is NPC Dixi and NPC Vendor". Widzisz teraz roznice?? JA rozumiem ze wiele ludzi sie rozczaruje, ale nie mozemy szukac znakow do SS w kazdym aspekcie rooka. Nie wszystko jest z tym mieczem zwiazane!

Ciekawi mnie tylko skad ten Stonoga wzial te wszystkie banial... informacje. Z ksiazek powiada, a ja sie pytam, gdzie je znalazl? Moze poda tytuly?
Mam nadzieje ze to nareszcie dotrze do ludzi ze "a vendor" to inaczej sprzedawca.

Klocek-Clan

"W tym szaleństwie jest metoda. Wal ich wszystkim, co masz. Wal ich mocno i szybko. Wal ich, póki nie przestaną się ruszać. Oto metoda"
-Krusk zabójca Tanar'ri

Pan Klocek jest offline   Odpowiedz z Cytatem