Nie chcę odpowiadać na posty w poradniku, więc zrobiłem tego posta
@ lajtn
Dzięki za pomoc, błedy postaram się poprawić, szczególnie teraz gdy deadlem przez mój "kochany" internecik, mam troche wolnego czasu.
@ Gilu90
Tak jak pisałem w przedmowie dlamnie teks na tibia.pl jest niewystarczający np. "Czar ten tworzy magiczny run, przy użyciu którego możesz strzelać energią." (chodzi o hmm) dużo z tego się nie dowiemy

, początkujący gracz może mieć dylemat czy opłaca się używać hmm czy nie. Można powiedzieć, że tibia.pl namawia do samodzielnego testowania każdej runy, tylko wielu początkujących graczy niema dostatecznej ilości gotówki by kupić każdą z run i przetestować jej działanie.

@ down
Dość długo to pisałem, kilka dni ok. 3-4. W czasie wolnym od komputera pisałem to na zwyklej kartce

Miałem dużo czasu na pisanie tego poradnika ponieważ w tibi potrzebowałem kasy i grałem uh-makerem.
@ Trencz
ty za plusika

@ Duch Niespokojny
Tak miałem taki pomysł ale niemogłem nigdzie znaleść takich danych

. Jeżeli ma ktoś link lub zna wzory generujące obrażenia z run to prosze o tą informacje. Teraz musze zrobić zadanie a potem postaram się poszukać dodatkowych informacji.

Szukałem tych informacji po całym forum, a zapomniałem o jednym miejscu o dziale magia

. Mam już wzory liczące obrażenia z hmm, sd, gfb. Tylko że brakuje mi reszty run

.
@Gremlin & Lionix
Ty