Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wald_Kerius
Heheheh stara dobra Pandoria. Nie czepiajcie sie Tie~ Ten owner co teraz w support jest ma dopiero 14 lat, wiec i tak sobie ładnie pomiata tamtymi noobkami na Pandzie. Nie ma też go co krytykować za to, że trzyma ze Szwedami(rasiści jacyś czy co?). Umiejętnosci wielkich w grze jak widać na filmiku nie posiada. Sytuacja z Combo OMG wymiata  Bill~ jednak ma troche więcej rozumu i nie dał się zrobić frajerom. Gratz dla niego i kumpli. W Tibii nie liczy się to kto jest wyżej postawiony na serwerze, tylko z kim się gra. Mając u boku zaufanych, doświadczonych kumpli można reszte robić w takie wałki jak na filmiku.
@Bill~ pamiętasz moją propozycję? Daj jakiś namiar na siebie bo nie moge Cie złapać online. Najlepiej na PW napisz jakieś gg czy coś.
\/@Murderer Tak, pisałeś. Baa, jeszcze przed napisaniem tego posta sprawdziłem sobie wiadomości.
 Eee, ziomek, ładnie to tak cały czas zmieniać swoja wypowiedź. Jeszcze 5 min temu pisałeś wswoim poście niżej, że niby jesteś jego kumplem z RL i że niby mi to na Pw wysłałes.Jak napisałem cytat ze swojej skrzynki wiadomości to teraz zmieniasz wersje, że sprzedałeś Tie? Nie ładnie, nie ładnie.Wystarczyło wysłać mi na PW, że nie chcesz żeby sie ludzie dowiedzieli co i jak. 
|
Pisalem juz to kilka/kilkanascie razy, widocznie nie zbyt wystarczajaco, jednym i jedynym ownerem Tie jestem ja, natomiast pan z napisem Tie powyzej jest 14 letnim dzieckiem z mojego miasta, ktore sie wczesniej za mnie podszywalo gdyz nie uzywalem forum tibia.pl;
@Zyphiel.
Haha, not to gratz, ale gdybym ja gral chocby 50 knightem to nie zdolalbys mnie zabic druidem, koles musialbyc kompletnym kretynem i nie ma co do tego watpliwosci. Uwazasz , ze nie potrafilismy zrobic porzadnego komba, z 9(?) osob ktore go bilo, 4 bylo knightow. A nie jest latwo zabic kogos kto ma 1,8k hp i uzywa UH bota, to bylo w drodze na annihilator
Ok, dla mnie to na tyle, i tak zbyt wiele ostatnio poswiecam uwagi temu forum, dla wszystkich Gonalezów i Billów, jesli chcecie mnie jeszcze powyzywac to zapraszam.