Zobacz pojedynczy post
stary 10-05-2006, 22:50   #54
grzesciu
Guest

Domyślny

Cytuj:
zreszta w/e, trzeba pogratulowac teamowi zgrania, bo za kazdym razem jak knajt uciekal to po ~15 sec byl w nowym trapie
Cytuj:
Heheheh stara dobra Pandoria. Nie czepiajcie sie Tie~ Ten owner co teraz w support jest ma dopiero 14 lat, wiec i tak sobie ładnie pomiata tamtymi noobkami na Pandzie. Nie ma też go co krytykować za to, że trzyma ze Szwedami(rasiści jacyś czy co?). Umiejętnosci wielkich w grze jak widać na filmiku nie posiada. Sytuacja z Combo OMG wymiata Bill~ jednak ma troche więcej rozumu i nie dał się zrobić frajerom. Gratz dla niego i kumpli. W Tibii nie liczy się to kto jest wyżej postawiony na serwerze, tylko z kim się gra. Mając u boku zaufanych, doświadczonych kumpli można reszte robić w takie wałki jak na filmiku.
Przyglądając się tym wypowiedziom support'ów odnoszę wrażenie jakby każdy bronił z nich bronił swoich opinii.

Podchodząc do tego wszystkiego obiektywnie:

1. Szkoda mi Gonzaleza i Billa. Gonz. musiał bezwładnie paść przez Tie.
Bill również większych szans nie mial (15~ playerow VS 1? oO)
Mogli to rozstrzygnąć w duelu ;p. Może nie jestem w temacie bo nie gram na Pandorii, ale wydaje mi się, że Polacy powinni się trzymać razem.

2. Jak to prawda ze Tie. ma 14 lat to gz dla niego ze już w tym wieku coś osiągnął

I tak btw: Tie, czemu zabrałeś Billowi itemki ? :>

Ostatnio edytowany przez grzesciu - 10-05-2006 o 22:53.
  Odpowiedz z Cytatem