Zobacz pojedynczy post
stary 11-05-2006, 00:28   #1179
szkodi
Użytkownik Forum

szkodi's Avatar

Data dołączenia: 15 01 2004
Lokacja: London

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Askara
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vienek
zauważyłem, ale jeszcze no z mniejwiecej rok temu, wojtix miał 86 lvl i grał nim mój dobry kumpel no i zarize miał z 82 może i wiekszy nie pamiętam. Ale potem wojtix sprzedał postać a zarize chyba złpał hunta, teraz wojtixa kupił old owner zaxuhe (ten który wbił setke) dlatego mówie że mogli być jednymi z wyższych sorców na galanie a co na dodatek no polskimi sorcami
a teraz zarize gra ostatni wojtix czyli stary zaxuhe.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yuge
Przypadek to to nie byl. Z tego co mi wiadomo Konda zabil Nuskeia poniewaz wg niego przygotowywal sie do wojny ^^.

prawda jest taka ze chlopaki wciskaja wszystkim potenncjalnym lvlowm 60+ ze maja hunta od Right~ i zeby przylaczyc sie do nich bo niedlugo bedzie wojna. jak widac sie zaczela.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pawlon
haha, no sorry ale na galanie nie ma czegos takeigo jak tajemnica :/

jego duza wada jest to ze w ogole go nie obchodzi co robi jego gildia.
to wytlumacz mi dlaczego nie pozwolil febbowi dojsc do Right~ i odszedl z maffers po bezsensownym fragu na Qreewie i Navoxivie?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vienek
Tudzież sie z tobą zgodze...

konda im w tyłek też właził bo chciał anni zrobić....
teges to dobre ;] od kiedy gram na galanie a jest to juz poltorej roku (z 10 miesieczna przerwa) to konda zawsze mial robic anni z oenem, zreszta nie jest na tyle wielkim samobojca zeby chyba robic anni w kilku sorcow na pvp nice idea i w ogole glupia opinia
szkodi jest offline