Zobacz pojedynczy post
stary 11-05-2006, 05:33   #23
Dagome
Użytkownik forum

Data dołączenia: 10 01 2005

Stan: Aktywny gracz
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Koszyk
Ehh... jestem knightem... i wg mnie rozdzki sa skopane... bo idzie na Ciebie 5 sorcow 35+ i juz masz 150 hp w plecy ( wanf of inferno zabiera 30+ hp) teraz kazdy z tych sorcow SDka walnie i moze pasc nawet 70 sorc na combo... lub 40 knight. Dla sorcow wandy rox dla knightow wandy sux.
Grałem master sorcem na 45 lvl (52 mlv, 28 shielding, blue robe, k-legs, vampire shield), przyszedl elite knight na 80+ lvl i mnie klepal, klepal, klepal ... az mu MF na exori braklo, że musial leciec do sklepu dokupic. Z miecza hity wchodzily od 4 do 20, a bywalo często, że chmurki leciały.
Natomiast z wanda co hit to minimum 30 HP knight w plecy i high shielding oraz dobre eq nie pomoze.
Inna sprawa to zasobność many, MF ciężkawe ale HRingi sporo pomagają. Lekkie, a "pożywne".
Natomiast patrząc z drugiej - knighta - strony to .... na 45 lvl, nosząc ze sobą 8 bp UHow może on sobie przywrócić ... co najmniej 40 000 HP co wystarczy na okolo 1300 hitow z wanda, ktore to zżerają bez mala 17 000 MP (co przy MF uzyskamy z 15 bp, a kazdy wazy 52 oz = 780 oz. ... czyli malo realne . No chyba, ze sorc ma tragaża co z nim MF nosi to może sobie pozwolic )
Dagome jest offline   Odpowiedz z Cytatem