Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Aetjba_/
@Lasooch
Czlowieku ja nie mam nicka na rl tibi dipsi nie moja wina ze ktos zrobil sobie takiego chara po 1 napisalem tak dla jaj wiec sie nie udzielaj jak nie wiesz
(PRO KEJMESZE)
|
Co to "KEJMESZE" to nie wiem. Level domyślam się również jest dla jaj? Jeśli nie, to daj rl nick. Z chęcią zrobię chara na tym świecie, i zapytam tego 111 lvl o to, czy jest Aetjbą_/ z forum.tibia.pl.
Cytuj:
A co masz do mojego avatara?
Az tak apetycznie wyglada ?
chcesz zjesc?
|
Nie. Do Twojego avatara mam to, że dobitnie świadczy o Twojej infantylności. A tekst na poziomie "chcesz zjeść kloca!?1!1?!?!//?!?" również jest dziecinny... ile masz lat?
Cytuj:
aa i moze bys gadal o filmie a nie czepial sie uzytkownikow forum co ? kozaczku?
|
Bo Twoja wypowiedź również jest w 100% o filmie.
Cóż, dodam jeszcze, iż udajesz m4st4 jakiegoś, a nim nie jesteś (przy czym zaznaczam, że siebie za jakiegoś m4st4 również nie uważam). I jesteś naiwny. Taak, na pewno miał 3 100+ lvl. Co i tak jest bardziej prawdopodobne od tego, że mu kolega dał annihilatora zrobić.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Skrzat
Mi chodzilo o tego goscia co ma 40 lvl a nie 100 -.- a o 100 to wiadome ze sharowal OMG POMYSL TO NIE BOLI
|
Tak? To Ci przytoczę:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Skrzat
Byl gosc o jakims tam nick i to bylo nawet pare dni temu jak o tym czytalem i zrobil 100lvl ms w 29dni i moze o niego chodzilo i pomysl za nim cos napiszesz -.- Bo onn nie gra 18h na dzien w tibie a gra dla przyjemnosci i nie obchodzi go lvlowanie z dnia na dzien
P.S film fajny a jak chcecie tak zrobic dajecie exita i po 2 min wywala was z gry jak sie nie logujecie  goscie pecha mieli
|
I powiedz gdzie tu masz chociaż wzmiankę o 40 lvl. Z tej wypowiedzi wynika jasno, że ten ms co zrobił 100 lvl w 29 dni
nie gra po 18 h na dzień.