Zobacz pojedynczy post
stary 11-05-2006, 10:49   #37
Lasooch
Użytkownik Forum

Lasooch's Avatar

Data dołączenia: 08 02 2006

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Aetjba_/
@Lasooch

Czlowieku ja nie mam nicka na rl tibi dipsi nie moja wina ze ktos zrobil sobie takiego chara po 1 napisalem tak dla jaj wiec sie nie udzielaj jak nie wiesz
(PRO KEJMESZE)
Co to "KEJMESZE" to nie wiem. Level domyślam się również jest dla jaj? Jeśli nie, to daj rl nick. Z chęcią zrobię chara na tym świecie, i zapytam tego 111 lvl o to, czy jest Aetjbą_/ z forum.tibia.pl.

Cytuj:
A co masz do mojego avatara?

Az tak apetycznie wyglada ?
chcesz zjesc?
Nie. Do Twojego avatara mam to, że dobitnie świadczy o Twojej infantylności. A tekst na poziomie "chcesz zjeść kloca!?1!1?!?!//?!?" również jest dziecinny... ile masz lat?

Cytuj:
aa i moze bys gadal o filmie a nie czepial sie uzytkownikow forum co ? kozaczku?
Bo Twoja wypowiedź również jest w 100% o filmie.

Cóż, dodam jeszcze, iż udajesz m4st4 jakiegoś, a nim nie jesteś (przy czym zaznaczam, że siebie za jakiegoś m4st4 również nie uważam). I jesteś naiwny. Taak, na pewno miał 3 100+ lvl. Co i tak jest bardziej prawdopodobne od tego, że mu kolega dał annihilatora zrobić.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Skrzat
Mi chodzilo o tego goscia co ma 40 lvl a nie 100 -.- a o 100 to wiadome ze sharowal OMG POMYSL TO NIE BOLI
Tak? To Ci przytoczę:

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Skrzat
Byl gosc o jakims tam nick i to bylo nawet pare dni temu jak o tym czytalem i zrobil 100lvl ms w 29dni i moze o niego chodzilo i pomysl za nim cos napiszesz -.- Bo onn nie gra 18h na dzien w tibie a gra dla przyjemnosci i nie obchodzi go lvlowanie z dnia na dzien

P.S film fajny a jak chcecie tak zrobic dajecie exita i po 2 min wywala was z gry jak sie nie logujecie goscie pecha mieli
I powiedz gdzie tu masz chociaż wzmiankę o 40 lvl. Z tej wypowiedzi wynika jasno, że ten ms co zrobił 100 lvl w 29 dni nie gra po 18 h na dzień.

Ostatnio edytowany przez Lasooch - 11-05-2006 o 10:50.
Lasooch jest offline   Odpowiedz z Cytatem