Zobacz pojedynczy post
stary 11-05-2006, 16:37   #940
Fax
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 05 2006
Lokacja: ;>

Profesja: Sorcerer
Domyślny

rook:niedawno robilem sobie noobcharka i zauwazylem kolesia,ktory od 1 lvla do 8 jechal na ratach (na 100 % cavebotter bo jak bloczylem mu droge to omijal inna strona). dzien pozniej wchodze dobic 8 lvl patrze,a tu jego ded,w srodku 1.5k,mace,rope itd dzien pozniej patrze,a ten typ (tak mi sie zdawalo ze on bo mial podobny nick i identyczny outfit) ma 3 lvl,no wiec pomyslalem poczekam,az zrobi 8 i cos pokombinuje,no wiec za ok.2 godzinki loguje sie,patrze a ten juz 7 lvl,luruje na niego 4 bugi - loot 1.2k,hatchet,fishing rod itd wczoraj znow go zabilem i znow 2.3k w kasie

main:niedawno skonczyl mi sie pacc i trzeba bylo powrocic do nudnego "free account" no wiec ide sie zalogowac w temple w carlin,schodze po tych schodkach a tam bp,a skoro zbieram je,chcialem wsadzic do swojego bp,ale pisalo ze nie mam udzwigu,ja zdziwiony,jak to,przeciez mam ponad 300 capa,no wiec otwieram go,a tam 19 p armorow
Rotfl ;S

Ostatnio edytowany przez Fax - 11-05-2006 o 16:39.
Fax jest offline   Odpowiedz z Cytatem