Cytuj:
|
Oryginalnie napisane przez $EN$ERN
Hej ja widziałem tą księgę! Był tam opis jakiegos Zarotha i jego brata (chyba bogowie) no i tam było o tym Vendorze czy jak mu tam. Było chyba że był nudnym sprzedawcą znudzonym pracą i życiem i takie tam. Pamiętam że to było przed jakimś udpade i dałem to mojemu koledze. Jak kolega sie wlogował po udpade to mi mówił że jej niema itp ze chyba niechcący niewziął z trade i że pewnie ja mam. Ale ja niemiałem. Wkurzyłem się na kolegę bo moi inni koledzy z maina mieli podobne 2 książki i chciałem to w kupę zebrać. Jeśli koledze naprawdę znikła ta książka to czy to ma jakiś związek z udpade??? Jeśli tak to bug? Sry ale chyba jedyne na czym sie dobrze znam w Tibi to Rookgaard  .
|
Oooo jeee rrrryyyy naprawde?? No to sprawa wyjasniona! Nie ma to jak sprawdzone informacje z wiarygodnego zrodla!!! -.- jaja sobie robisz? Myslisz ze ktos uwierzy w kolejan historie z serii "kolega kolegi mial ale zniklo" ?? daj sobie spokoj lepiej. Wroc jak podasz tytul ksiazki albo chociaz miejsce skad sie ja bierze. Mam sporo ksiazek skopiowanych w notatniku wiec moge w kazdej chwili sprawdzic.
@gusiorix
sprawa tego Labiryntu zajmowalem sie juz od dluzszego czasu.
16:10 You see a sign.You read: Bozo. Jester and escape artist
Bozo to NPC w Thais, znajduje sie w zamku krola Tibianusa (tfu tfu, nienawidze drania!). Odpowiadam juz na pytanie ktore pewnuie bedziecie chcieli zadac, nie nie odpowiada na slowa "spikesword", "spike sword", "maze of fury","sword of fury", "sword", "maze", "fury","gimme that damn sword!!!", "i like big buts". Odpowiada natomiast na slowa "MACE OF FURY"! w sumie podobna nazwa

no isprzedaje wspomniana mace of fury za jedyne 250gp jak ktos chce moze sprawdzic. Reaguje tez na jedno z imion na pozostalych grobach ale to narazie jeszcze badam, oczywiscie powiem jak do czegos dojde.
Pozdrawiam
@down
hehehehe

dokladnie