Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Koszyk
A Ty có? masz 50 pallka i sie podniecasz? pokaz jakie Ty masz pvp... zreszta gdybys byl w czasie wojny to kazdy mf , Sd , uh by sie dla Ciebie liczyl... wiedz zamknij zaprzeproszeniem morde i cicho siedz.
|
Ten 50 rp to atrapa, mam 368lvl! Jestem majstersztyk tibi!
"WIEDZ POKASZIEM SWOIJEM PVP! MUJ 20 NAJT ROX, JESTES NUPEK BO MASZ 50 PALLA I CYNISZ!"
Af, nie chce mi sie kopiowac/wklejac niektorych screenow, ale kolejny zalosny forumowicz ktory ma avatar niezlej laski i mysli ze jest COOOOOOOOOOL ZIOOOOOOM.
Strugales kiedys Rysia?
Marszczyles Fredzika?
Napastowales swojego ogoreczka?
Prostowales swojego bananka?
Jak ja lubie przyjmowac takie pociski od jakis burakow : DDD
Edit:
Zreszta jezeli cie interesuje dlaczego walnalem na forum mojego 50 rp, to Ci napisze, poniewaz najwiecej ludzi mnie kojarzy jako Maur, to tez dalem w moim avatarze ten screen

Po drugie, jestes dennym osobnikiem, moge sie zalozyc ze thoria to twoj pierwszy server i naprawde "WIESZ GOWNO" o PVP i o TIBI.
Gowno mozesz wiedziec ile mam postaci, ile godzin spedzilem przy tej pieknej grze, ile pieknych akcji przezylem, ile razy mialem dola, ile razy walczylem o wolnosc, wiec stul pysk jezeli nie wiesz kim jestem.
To jest forum, kazdy moze krytykowac i oceniac, wiec po raz kolejny prosze cie abys Zamknal pysk