Zobacz pojedynczy post
stary 11-05-2006, 21:29   #153
Naharth
Użytkownik Forum

Naharth's Avatar

Data dołączenia: 06 02 2006
Lokacja: Narcyzland

Poziom: 1
Domyślny

@post 89 - Tak, oczywiscie, ze do Dartha, ktory przejal papierkowa robote. Coz, Nizahe nie jest w ciemie bity. Aczkolwiek co ma swoj poczatek, ma swoj koniec.

@post 90 - Hm, dowod na to? Czy jest rzecz, ktora trzeba udowadniac jeszcze mniej? Hm, moze o czyms swiadczy fakt, ze Nizahe przez 1 rok byl liderem najpotezniejszej gildii i zapewnial jej zwyciestwo? (No coz, nie zawsze to jego zasluga) No i to chyba nie wymaga wielkiego ilorazu inteligencji, aby sie domyslic, co pan Torax ma do powiedzenia w gildii.

@post 95 - Hm, to akurat jest prawda z tym uhnieciem. Coz, chyba nie sledzisz forum wlasciwego, prawda? I nie, Morgana nie jest spx serwerem. Aczkolwiek nigdy nie narzekalem, bo mimo moich 'niepoprawnych' opinii nigdy nie dalem im powodu.

@post 97 - To smutne, aby sobie zalatwiac protektora i TYLKO w tym upatrywac nadziei na granie. Zaloze sie, ze Ahazin nie robi tego bezinteresownie?

@post 106, 109, 110, 112, 116 - ROTFL, tu moje szare komorki nie wytrzymaly i z glosnym PYK poszly wszystkie w krzaczki.

@post 118, 120 - No i tu sie mniej wiecej zgadzam.

@post 121 - Przykre, ze tak sadzisz. A przykre jest to, iz uwazasz, ze jesli inni tak robia, to wszyscy sa usprawiedliwieni...

@post 126 - Ten post jakos mi sie tak bardzo podoba, szczegolnie druga czesc.

@post 128 - To, ze teraz jest to All - love - Fire - Avis - thread to wcale nie znaczy, ze zmadrzeli.

@post 132 - Snake Attack! <3

@post 136 - Brawo, a Ty synku wiesz o czym mowisz? Powiedzmy, ze osoby - Szwedow - ktore krytykuja Polakow, nie lubia ich, oddaje sprawiedliwosc. Ale zgadnij czemu? Po co? Tak bedzie dla Ciebie lepiej! Otoz Szwedzi niezbyt toleruja Polakow, ktorzy najczesciej (sic!) to, male, nierozumne dzieci, o ilorazie inteligencji mniejszej niz liczba posiadanych przeze mnie samochodow.

@post 137 - Dobrze wiemy, ze to Fire umawialo sie na kilka bitew i nagle Nizahe znajdowal sobie zajecie w rl. Taa... Jesli ktos traktowal ich z szacunkiem, uczciwie, to nie slyszalem o przypadku w ktorym bez ZADNEGO powodu zaatakowali go, probowali PA'owac. (Polacy baaaaaaaaaaardzo wzglednie traktuja frazes 'dobry powod')

@post 145 - A Ty panie, prosze pana, co pan wie o panie Stalinie? -.-'

@post 146, 147 - Kolejny spad z krzesla.

@post 150 - Cudowna przenikliwosc Twojego umyslu mnie, swoja droga, powalila. Naprawde. x)

@up - To juz jest zalosne, inaczej tego nie potrafie nazwac. Mniej wiecej z tego powodu, ze uwarzasz sie za lepszego od niego, a pokazales rowny, nawet nizszy!, poziom. 'Mam Twoje IP!'

No to sobie popisalem. Sorry, ze tak dlugo i ze prawdopodobnie nikt nie sprawdzi, co to za posty, ale dawno mnie tu nie bylo. A jak zaczalem czytac, wszystkie tutejsze posty, to niektore sprawily, ze nagle poprawil mi sie humor. Nie sadze natomiast, aby tutejszym filozofom powinno byc do smiechu. Coz, tak jak twierdza media - Tibia szkodzi. Coz, to chyba wszystko. Koniec wywlekania brudow.
Naharth jest offline