Cytuj:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kerin Tale
Wiadomo co jest na Poh-u i wiadomo co jest pod nim......kiedys o malo tam nie zginelem wpadajac do dziury z Gs-em.....(to nie ta dziura kolo teleportu), wiem tez ze jest jeszcze jedna dziura w miejscu gdzie sie respawnuje smok, i tam mozna znalezc tego duuuuuzo wiecej...to dla niewtajemniczonych.....a ja mam pytanko bo wiele plotek chodzi o tym miejscu a kazda inna.....co jest w Knight Watch Tower.....jakie potworki i w jakiej ilosci......ten kto byl niech napisze albo zamiesci screena z wyprawy do KWT...
Jest tam pare dragon lorduw , kilka gs , oraz black knight i na samym dole (The old window)
|
ROTFL...
Ale old Window wymiata, czyżby Billa skazali na banicje? ^.^
@Parę up na poprzedniej stronie:
OMG, ile razy można pisać że Warlord Sword i Excalibug to nie to samo?-.-
Wystarczy przejść się i pogadać z Cycem w Ab', zapewniam, że widać różnice...
Z tego co wiem to tele z domku necro miał prowadzić do PoI, a przynajmniej necro CHCIAŁ żeby on tam prowadził...
Może po Up'ie coś się zmieni i teleport z Voidu będzie miał jakieś konkretniejsze przeznaczenie?
@down:
Tak, masz racje, idź na tibia.org.pl, nie mam nic do tego serwisu, ale jak masz TU takie posty pisać to naprawde...
BTW, KWT ma baaardzo duży związek z Ruthless Seven, w końcu to oni byli przyczyną powstania Knightmare Knights o ile się nie myle...