11-05-2006, 21:56
|
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2004
Lokacja: Chrzanów
Profesja: Rookstayer
Świat: Danubia
Poziom: 49
Skille: 23/30
|
Kilka poprawek:
1. Jajka - już niewypadają z królika, w tamtym roku CipSoft zapowiedział że już więcej ich niebędzie na Wielkanoc ... i w tym roku faktycznie ich niebyło,
2. Śnieżki - rare to one nie są bo z niewypadają z potworka, to jest nagroda z questu,
3. Rare - powinno zostać dopisane do: Silver Amulet, Bronze Amulet, Cookie - te przedmioty wypadają z potworków dosyć żadko (choć niepowiem udało mi się zlootowac 5 ciasteczek na ~6h grania )
4. Co do św. Mikołaja i pomarańczy - od 2,5 roku gram i jeszcze tego drania na Rookgaardzie niewidziałem , niebyło go w porzednich latach i nie zanosi się żeby był w tym roku :/
5. Small Stone - wypada nietylko z Goblina, można też znaleść 2 Small Stones przy wejściu/wyjściu z jaskini pod Blind Orkiem, respawnują się po każdym save servera,
6. Arrows - można kupić u Blind Orc'a - 30gp za 10 strzał - warunek: musisz znać język orków,
7. Póki co niemacie co pisać że jakiś przedmiot wypada z Minotaur Mage lub Ghoula - przecież nikt jeszcze się do nich niedostał :/
8. Poison Dagger - niby wypada, a jednak niewypada - dajcie dowód że to loot z Minotaura, albo dajcie dowód że ktoś go ma ... tak wiem że na tibia.pl i na tibianews.net (i na kilku innych) jest w spisie przedmiotów z Minotaura, ale jak dotąd nikt nie dał przekonywującego dowodu na jego istnienie na Rookgaardzie :|
9. Część z przedstawionych tutaj przedmiotów można kupić u NPC'ów, można dodać taką informacje, niekażdy przecież będzie zabijał Minotaura aby dostać Leather Legs ^^
Narazie to wszystko, jak dopiszecie reszte przedmiotów to się odezwe 
|
|
|