@Koszyk wiesz co czytam tak te twoje wielkie najazdy i zauwazylem ze to troche nie trzyma sie kupy wiesz :S. Zacznijmy od poczatku
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Koszyk
A Ty có? masz 50 pallka i sie podniecasz? pokaz jakie Ty masz pvp...
|
Po 1 powiedz mi gdzie on wczesniej mowil o lvlach, charach etc i czy gdzies komentowal pvp? Bo nie widzialem szczerze mowiac, wiec powiedz mi czy zle jest z moimi oczami czy z twoja psychika? Jak naprawde nie masz o co sie przyczepic a lizesz komus dupe tylko dlatego ze jest z tego samego serwa a ma wyzszy lvl to mi cie chlopczyku zal. Po prostu lepiej sie przymknij bo tylko wychodzisz na idiote ;[
Cytuj:
wiedz zamknij zaprzeproszeniem morde i cicho siedz.
|
Hmhm troche nie rozumiem tego zdania. powinno byc chyba "wiedz, zamknij za przeproszeniem morde" chyba ze ci chodzilo o wieC, ale wiesz ja tam nie wnikam, a jedyne co ci moge poradzic to isc do szkoly. Tam nikt nie gryzie, uwierz mi.
Cytuj:
Thoria jest moim 3cim swiatem... gralem na Aurea 61 EK , Aurea 52 MS , Dan00bia 56 EK. Jak myslisz osiagajac takie lvle moge ,,gowno'' wiedziec o PVP i o Tibi? to sie ku*** bardzo mylisz
|
Wiesz nawet jakbys zrobil 124781425 charow z 100+ lvlem to nie znaczyloby wcale ze masz dobre pvp... bo player jest nieobliczalny, nigdy nie wiadomo jak moze sie zachowac, jak byc wyposazony, a jesli chodzi o potwora to prawie zawsze wiesz jak sie zachowa (sa wyjatki typu dl, demon i pare innych) a ja widzialem bardzo duzo osob z "wysokim" lvlem a wiedzacych tyle o pvp co Ty o kulturze. I nie przeklinaj prosze, nie jestes w domu tylko na publicznym forum ;[
Cytuj:
Noi gowno o Tobie wiem i wiecej nie chce wiedziec. Bo jestes zalosny.
|
Hehehe skoro tak, to czemu pierwszy na niego wjechales i od razu posluzyles sie rzecza ktora w nijaki sposob mozna oceniac ludzi (lvl) bo nie wiesz ktory to moze byc naprawde char i co najwazniejsze liczy sie gracz a nie postac. I kto tu jest zalosny to raczej wiekszosc inteligentnych osob sie domysli
Cytuj:
Sam mnie krytukujesz nie znajac mnie wiedz
|
Taaa? To spojrz na to:
Cytuj:
A Ty có? masz 50 pallka i sie podniecasz? pokaz jakie Ty masz pvp...
|
Mam nadzieje, ze nic dodawac nie musze.....
Cytuj:
Wiec to TY zamknij ryj a jak nie to Ci moge zalatwic hunta na Titani
|
Zalosne pogrozki zdesperowanego gowniarza. Skoro tak cie przepelnia agresja to moze bys sie zapisal na jakis sport walki? A nie przed kompem, jak sie domyslam 24/7.
Cytuj:
Jak chcesz to mozemy sie sprawdzic na jakims OT kto tutaj ,,gowno'' wie o pvp. Podaj ip jakiegos pvp e i mozemy sprawdzac
|
Ty lepiej idz sprawdz czy cie nie ma w innym pokoju ;[. Otsy sa nielegalne wiec wspominanie o nich tutaj jest zabronione, mysle, ze w regulaminie jest to jasno powiedziane. Noo chyba ze sie nie czyta regulaminow, ale ja w to wnikac nie bede, twoja sprawa

.
Nie mam pytan...
@Co do filmu i autora. Hmm bardzo to dla mnie dziwne, ze jakis 49 rp tak o sobie pomogl ubic 41 ek bez powodu. Za co go bil? Za rs? To chyba byl jakis skonczony noob no innych mozliwosci nie ma albo jakis berzerk, albo klamiesz, zeby bardziej na ciebie nie wrzucali ze zabijasz kumpli ;p. Poza tym ja rowniez widzialem pare twoich pk filmow. I nie przypominam sobie ani 1 w ktorym nie bilbys red skulla. Dziwne :s. Poza tym w trakcie wojny tak o sobie biegasz po pustyni i lejesz kogo popadnie? To jakas dretwa ta wojna bo powinni cie juz dawno zalatwic w trakcie takiej akcji :s.