Zobacz pojedynczy post
stary 11-05-2006, 22:43   #32
Madreth
Użytkownik Forum

Madreth's Avatar

Data dołączenia: 09 09 2005
Lokacja: Wrocław

Imię: Fraten
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Partyzanci
Świat: Titania
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Koszyk
Thoria jest moim 3cim swiatem... gralem na Aurea 61 EK , Aurea 52 MS , Dan00bia 56 EK. Jak myslisz osiagajac takie lvle moge ,,gowno'' wiedziec o PVP i o Tibi? to sie ku*** bardzo mylisz
Lvl raczej nie daje duzo informacji na temat Tibi i PVP, chociaz i tak ci nie wierze w te twoje postacie, jak masz facc acc
Widziales tamtego Palla co padl na filmie? Pewnie takim pustakiem Ty jestes, bys dawal wszystko zamiast zastosowac m walle i spieprzyc w miescie, no ale coz Takim pallem bym rozwalil tego Mista za to ze kozaczy : DDD Zreszta nawet bym sie z nim nie kolegowal, lol jak mozna miec kumpla ktory pisze ci zebys wpadl pomoc a pozniej jestes przez niego zabity haha!

Cytuj:
Avatar to moja sprawka jak Ci nie pasuje to nie patrz na niego...
Wow, ekstra! Ostry jestes, nic nie mowie na temat Avataru bo jeszcze mnie zabijesz na tym forum

Cytuj:
Noi gowno o Tobie wiem i wiecej nie chce wiedziec. Bo jestes zalosny. Sam mnie krytukujesz nie znajac mnie wiedz udowodniles ze jestes idiotą. Wiec to TY zamknij ryj a jak nie to Ci moge zalatwic hunta na Titani
Hmmm, wlasnie poznalem cie na forum popatrz jakie wypisujesz glupoty smarkaczu ;]
Hunta na titani? HAHA, nie dosc ze nie gram na titani, widze ze jestes master bo nawet nie znasz pojecia Retired
Zreszta ja i tak nawet tam sie nie pokazuje, zreszta "SORRY MASTA!"
A nastepnie jestem hunted przeez najlepsza gildie na Titani, prawdopodobnie gildia ktora jest jedna z lepszych zorganizowanych w Tibi, za to ze zabijalem ich lizodupow, providerow RUN, wlasnie takich jak Ty ludzi lecz Ty lizesz sie do Mitsa, ale on ma sux lvl Oni mieli po 100+ i shuncili pare kumpli za nic, przez takich lizodupow, ale nie mam zamiaru sie tu rozpisywac wiele osob wie o co chodzi :<

Cytuj:
@EDIT
Jak chcesz to mozemy sie sprawdzic na jakims OT kto tutaj ,,gowno'' wie o pvp. Podaj ip jakiegos pvp e i mozemy sprawdzac
Lol, otsy sa nie legalne (((((

Zalosny jestes, na maxa!

Ostatnio edytowany przez Madreth - 11-05-2006 o 22:49.
Madreth jest offline   Odpowiedz z Cytatem