Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Koszyk
Thoria jest moim 3cim swiatem... gralem na Aurea 61 EK , Aurea 52 MS , Dan00bia 56 EK. Jak myslisz osiagajac takie lvle moge ,,gowno'' wiedziec o PVP i o Tibi? to sie ku*** bardzo mylisz
|
Lvl raczej nie daje duzo informacji na temat Tibi i PVP, chociaz i tak ci nie wierze w te twoje postacie, jak masz facc acc

Widziales tamtego Palla co padl na filmie? Pewnie takim pustakiem Ty jestes, bys dawal wszystko zamiast zastosowac m walle i spieprzyc w miescie, no ale coz

Takim pallem bym rozwalil tego Mista za to ze kozaczy : DDD Zreszta nawet bym sie z nim nie kolegowal, lol jak mozna miec kumpla ktory pisze ci zebys wpadl pomoc a pozniej jestes przez niego zabity haha!
Cytuj:
Avatar to moja sprawka jak Ci nie pasuje to nie patrz na niego...
|
Wow, ekstra! Ostry jestes, nic nie mowie na temat Avataru bo jeszcze mnie zabijesz na tym forum
Cytuj:
Noi gowno o Tobie wiem i wiecej nie chce wiedziec. Bo jestes zalosny. Sam mnie krytukujesz nie znajac mnie wiedz udowodniles ze jestes idiotą. Wiec to TY zamknij ryj a jak nie to Ci moge zalatwic hunta na Titani
|
Hmmm, wlasnie poznalem cie na forum popatrz jakie wypisujesz glupoty smarkaczu ;]
Hunta na titani? HAHA, nie dosc ze nie gram na titani, widze ze jestes master bo nawet nie znasz pojecia Retired

Zreszta ja i tak nawet tam sie nie pokazuje, zreszta "SORRY MASTA!"
A nastepnie jestem hunted przeez najlepsza gildie na Titani, prawdopodobnie gildia ktora jest jedna z lepszych zorganizowanych w Tibi, za to ze zabijalem ich lizodupow, providerow RUN, wlasnie takich jak Ty ludzi lecz Ty lizesz sie do Mitsa, ale on ma sux lvl

Oni mieli po 100+ i shuncili pare kumpli za nic, przez takich lizodupow, ale nie mam zamiaru sie tu rozpisywac wiele osob wie o co chodzi :<
Cytuj:
@EDIT
Jak chcesz to mozemy sie sprawdzic na jakims OT kto tutaj ,,gowno'' wie o pvp. Podaj ip jakiegos pvp e i mozemy sprawdzac
|
Lol, otsy sa nie legalne

(((((
Zalosny jestes, na maxa!