Temat: NetSoccer
Zobacz pojedynczy post
stary 12-05-2006, 09:32   #20
Matek
Użytkownik Forum

Matek's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk

Matek ma numer GG 3933509
Domyślny

Witam znowu.

Zdecydowalem, ze zglosze druzyne do rozgrywek na forum netsoccer.fora.pl. Zapisy tam trwaja, a lepiej zalozyc teama teraz anizeli pozniej, poniewaz zostalo ostatnie miejsce.

Na dzien dzisiejszy chec gry wyrazily nastepujace osoby:

Monte
Mae-Thi
Walekifa
Baron Kaldrick
Ksabi
Kele

Wymienieni gracze zobowiazani sa do podania mi w godzinach 17~18 swoich nickow na netsoccerze. Problemow raczej nie bedzie, bo wtedy bedzie trening i najprawdopodobniej bede na gg Bez nickow nie dodam was do teama.

Jest to minimum, gdyz kadra meczowa liczy 5 osob, mozna takze dolaczyc 3 rezerwowych. Poniewaz jest nas calkiem, calkiem - opracujemy taki sposob, zeby w meczu zagrali wszyscy (bedziemy grali rotacyjnie, zmiany 3 badz 2 graczy po polowie, ewentualnie zmiany hockeywoe - kazdy po 15 min).

Oczwiscie dzisiaj o 17 rozpocznie sie pierwszy trening. Adres, nazwe i haslo serwera podam w tym temacie okolo 16:45 - wczesniej nie moge. Zostanie ustanowione ograniczenie na 12 osob, poniewaz wiecej moja marna neo nie wytrzyma.

BTW: jezeli ktos chce brac udzial w wymienionej lidze OBOWIAZKOWO musi zarejestrowac sie na forum www.netsoccer.fora.pl - najlepiej pod takim samym nickiem jak te na forum. Jezeli zarejestruje sie pod innym nickiem musi zglosic mi to do jutra, jezeli tego nie zrobi - zostanie wykluczony z druzyny.

BTW: mialem przyjemnosc pogrywac sobie z niektorymi z fora.pl - sa dobrzy, ale nie fenomenalni. Zdoalmy ich pokonac

Jezeli o czyms/kims zapomnialem, przepraszam. Wyprowadzcie mnie z bledu.

PS: Oczywiscie, kapitanem chwilowo jestem ja - jak tylko powstanie druzyna i dostnaniemy wlasne forum na netsocerze wybierzemy kapitana demokratycznie ze wszystkich czlonkow.

PS2: Zapomnialbym - nasza druzyna nazywa sie Tibia.pl Team. Mam nadzieje, ze moderatorzy nie maja nic przeciwko - a reklama sie przyda

Pozdrawiam.

"Miła, błagam, nie zrozum mnie źle
Kocham cię tak jak swoje przestworza pokochał wiatr"

Moj jogger
Matek jest offline   Odpowiedz z Cytatem