Temat: Mój 2 WMV
Zobacz pojedynczy post
stary 12-05-2006, 10:47   #42
bejo000
Użytkownik Forum

bejo000's Avatar

Data dołączenia: 28 04 2004
Lokacja: Cieszyn

Stan: Na emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Era Zero
Świat: Arcania
Poziom: 50
Skille: 82
Poziom mag.: 15
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Leman Niiszczyciel
dzieciaku morde to ma twoj stary
mówiłem zeby dzieci nieudzielały sie tutaj, ukoncz przeczkole najpierw a potem mozesz porozmawiac heh jaki masz lv 50? ile go robiles 2-3 lata? synek niemów glupich zeczy jak niewiesz o co chodzi bo robisz z siebie tylko durnia chciales zagrac kozaka? hehe cos ci niewychodzi zeby zrozumiec film musisz mnie znac albo grac na moim servie, normalnie bebechy mi rozwala jak czytam to co napisales, a btw tak to jest moje zdiecie z rl-a i dokonalem duzo wspanialych zeczy wiec mi niemow ze nie, jak mowilem nic niewiesz o mnie, heh lubisz sie nabijac z nieswoich zdjec? z kazdego idzie sie nabijac niepasuje ci jak wygladam? to znaczy ze wszyscy sie z ciebie wysmiewaja na ulicy a ty prubujesz odreagowac to na forum , pokaz swoja fote to sie posmiejemy razem,
normalnie zenujacy jestes :O
wcale sie nieprzejmuje twoim postem bo jak mowilem jestes w garstce ludzi kturym sie ten film niepodobal ale ze ci sie niepodobal to niemusiales robic z siebie wiekszego idiote niz jestes no ale to juz twoja sprawa i twojej rodziny,
niebede nic wiecej pisal na twoj temat chociaz moglbym ksiazke napisac ale powiem jedno jestes mlody masz czas zeby sie leczyc moze kiedys ci to minie

POzdro 69

"duzo wspanialych ZECZY" Widze ze jestes naznaczony jakmis dysmozgowiem..

I to ja jestem dzieckiem?:> W tym roku koncze 18lat chlopcze, a moj best lvl to 78, i zrobilem go w niecale 4miechy SAM. Chlopaczku zacznij grac w MU..