Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Leman Niiszczyciel
dzieciaku morde to ma twoj stary
mówiłem zeby dzieci nieudzielały sie tutaj, ukoncz przeczkole najpierw a potem mozesz porozmawiac heh jaki masz lv 50? ile go robiles 2-3 lata? synek niemów glupich zeczy jak niewiesz o co chodzi bo robisz z siebie tylko durnia chciales zagrac kozaka? hehe cos ci niewychodzi zeby zrozumiec film musisz mnie znac albo grac na moim servie, normalnie bebechy mi rozwala jak czytam to co napisales, a btw tak to jest moje zdiecie z rl-a i dokonalem duzo wspanialych zeczy wiec mi niemow ze nie, jak mowilem nic niewiesz o mnie, heh lubisz sie nabijac z nieswoich zdjec? z kazdego idzie sie nabijac niepasuje ci jak wygladam? to znaczy ze wszyscy sie z ciebie wysmiewaja na ulicy a ty prubujesz odreagowac to na forum , pokaz swoja fote to sie posmiejemy razem,
normalnie zenujacy jestes :O
wcale sie nieprzejmuje twoim postem bo jak mowilem jestes w garstce ludzi kturym sie ten film niepodobal ale ze ci sie niepodobal to niemusiales robic z siebie wiekszego idiote niz jestes no ale to juz twoja sprawa i twojej rodziny,
niebede nic wiecej pisal na twoj temat chociaz moglbym ksiazke napisac ale powiem jedno jestes mlody masz czas zeby sie leczyc moze kiedys ci to minie
POzdro 69 
|
"duzo wspanialych ZECZY" Widze ze jestes naznaczony jakmis dysmozgowiem..
I to ja jestem dzieckiem?:> W tym roku koncze 18lat chlopcze, a moj best lvl to 78, i zrobilem go w niecale 4miechy SAM. Chlopaczku zacznij grac w MU..