Zobacz pojedynczy post
stary 12-05-2006, 12:32   #28
Lasooch
Użytkownik Forum

Lasooch's Avatar

Data dołączenia: 08 02 2006

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez JUNIR
A ja mam małe pyt.

Jak mam usunąć to gówno z kompa nie robiąc formata? Czy wystarczy że wywale wszystko z C:\Documents and Settings\JUNIR\Ustawienia lokalne\Temporary Internet Files????

Nie używam antyvira heh narazie sie w tibie wogóle nie loguje itd

Jak chcecie mi jechać za nieużywanie antyvira itd to sobie darujcie i nie nabijajcie posta...

Chce tylko wiedzieć jak to usunąć i móc grać
No to masz odpowiedź (w formie cytatów):

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bodziu
Bloodhound.Exploit.56

Też to mi wykryło ale usunęło automatycznie, później sprawdziłem ręcznie i jest git. To nie jest aż taki groźny wirusek Więcej na jego temat znajdziecie na stronie symantec'u http://securityresponse.symantec.com...xploit.56.html

PS: Powinien się znajdować mniej więcej tu:
C:\Documents and Settings\Nazwa użytkownika\Ustawienia lokalne\Dane aplikacji\Mozilla\Firefox\Profiles\04aip2vt.defaul t\Cache\04E545FAd01

@Up:
A co CipSoft ma do tego? -.^

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Maciekpkk
Niektórzy użytkownicy się wycwanili i zaczęli dodawać informacje po nagłówku obrazka (jpg, gif, png itd.). Obrazek może zostać otworzony i wyświetlony (nawet nie widac różnicy w tym co pokazuje obrazek z taką dodaną informacją a bez niej) ale w tym momencie zostaje wprowadzony do systemu zainfekowany plik. Te które się sciągają mają chyba rozszeżenie *.asf (plik wideo, niepamiętam nazwy bo mój antywir jest takim uczącym się i raz tylko się pyta, a później sam blokuje taki syf).

@up
To w windowsie Xp z zainstalowanym Firefoxem. Cache ma każdy pod inną nazwą, poprostu możecie wszystkie skasować i będzie spokój.

W Xp bez Firefoxa (z badzIEwiem) to będzie ścieżka:
C:\Documents and Settings\Nazwa użytkownika\Ustawienia lokalne\Temporary Internet Files\

W 95 / 98 / Me z IE:
C:\Windows\Temporary Internet Files\
A że nie chce mi się tych cytatów obcinać, to sam sobie w nich znajdź informacje